Karper Rovers Magazine Wetenschap in Beeld Historia Duiken Hart voor Dieren Ros Bloemen & Planten Tuinontwerp Fresh Landidee Mama


RISE Filmfestival: genot voor ogen en oren

Op maandag 21 april werd tussen 19.00 en 21.00 uur in bioscoop Cinerama in Rotterdam voor de vierde keer het Rise Vliegvisfilmfestival gehouden. Schijnbaar was de keuze voor Tweede Paasdag wat minder gelukkig dit jaar, het aantal bezoekers lag duidelijk onder dat van voorgaande jaren.

Tekst en foto's Rudy van Duijnhoven

Organisator Jay Lee kreeg kort voor het begin de eerste prijs overhandigd die hij had gewonnen in de Duitse Kampioenschappen Vliegbinden. De prijs bestond uit een grote oorkonde en een gouden medaille.

Het programma begon met drie korte films: Tributaries (de vangst van mega-bruine forellen op minibeekjes in Nieuw-Zeeland), Blood Knot (twee broers die samen een vliegviszaak hebben en allerlei vissoorten bevissen) en Blackwater – Devil’s Gold (vliegvissen op golden dorado).

In een professionele bioscoop is het gewoon genieten van de schitterende beelden en de prachtige nuziek.

Er werd een korte pauze gehouden waarbij er nog enkele prijsjes van diverse vliegviszaken verloot werden.

Nick Reygaert kon zelf niet aanwezig zijn, hij is al weer druk bezig met een volgend filmproject, maar met een korte video-opname kondigde hij de prachtige hoofdfilm Leviathan aan.

Website: www.flyfishingfilmfestival.eu.


Inloggen

E-mail adres:
Wachtwoord:
Klik hier om je in te schrijven


Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer