Test en Doe Dag Raven Hengelsport bij Toms Creek

Zaterdag 22 augustus organiseert Raven Hengelsport in samenwerking met Toms Creek in Lelystad een Test en Doe dag. Na het succes van vorig jaar is het tijd voor de tweede editie van deze gezellige en leerzame dag. Kom naar het water van Toms Creek en ontdek alles over het commercial karpervissen en forelvissen! Test de nieuwste en beste materiaal, krijg tips en tricks van zeer ervaren vissers en vang zelf de mooiste vissen.


Commercial karpervissen
Tijdens de Test en Doe dag leer je alles over het commercial karpervissen. Niemand minder dan de zeer ervaren vissers Marco Kraal, Jan Zekveld, Dirk Ekkelkamp en Henk Kwakkel laten je alle ins en outs zien van het vissen met de pelletwaggler, method feeder of vaste hengel! Kom naar de gratis toegankelijke Test en Doe dag en je kunt zelf succesvol aan de slag.Forelvissen
Wil je recreatief of in wedstrijdverband forelvissen of wil je hier veel over leren? Kom dan zaterdag 22 augustus naar Toms Creek. De professionals van het Raven Forelteam leren je alles over deze leuke manier van vissen. De jongens van het Forelteam zijn zelf succesvol in de Nederlandse wedstrijdvisserij en weten echt alle kneepjes van het vak!

Adres
Toms Creek
Uilenweg 2C
8245 AB Lelystad
Tel. +31 (0)6 – 5739 1850
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer