Fulltime hengelsportvacature

Ben jij de commercieel administratief medewerker die een hengelsport-achtergrond heeft, de Franse taal beheerst en daarnaast woonachtig is in de regio Utrecht? Wegens uitbreiding naar de Franse markt is Preston Innovations / Primo Distribution BV op zoek naar een administratief medewerker die naast Nederlands en Engels (eventueel Duits) ook Frans spreekt en schrijft!

Als commercieel-administratief medewerker en liefhebber van de hengelsport zul je met name Franse klanten aan de telefoon te woord staan. Daarnaast heb je contact met collega’s in Engeland en met transporteurs. Je verricht administratieve werkzaamheden waaronder orderverwerking en facturatie, je verkoopt aan de telefoon en/of in de showroom, je houdt je bezig met voorraadadministratie, reparaties en retouren. Ook het opstellen van rapportages en archiveren behoren tot de werkzaamheden. Het bedrijf werkt met o.a. de volgende merken: Sonubaits, Korum en Avid Carp.

Heb jij gedegen kennis van vissen, hengelsport en materiaal, beheers je de Nederlandse, Franse en Engelse taal, heb je administratieve ervaring en bij voorkeur ook nog ervaring met Unit4 en SAP? Het bedrijf biedt een fulltime baan voor de lange termijn in Utrecht in een leuk fris gedreven team van vissers en geëngageerde, hardwerkende mensen die de uitdagingen van de grote groeicijfers graag aangaan! Voor meer informatie kun je contact opnemen per email met Angelique de Jong via angelique.de.jong@nl.randstad.com.

 
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer