Eurofish 9017, de nieuwste Arca topper

Elk jaar zorgt Arca ervoor dat er weer nieuwe tophengels in het assortiment opgenomen worden voor een groeiende groep wedstrijdvissers, fanatieke recreanten en liefhebbers van goede vismaterialen. De nieuwe topper voor 2017 is onmiskenbaar de Eurofish 9017 put-over geworden.

Klasse apart
Met de nieuwe Eurofish 9017 vaste hengel van Arca kun je met een gerust hart de wedstrijd ingaan en er fris weer uitkomen na vijf uur vissen. Op 11 meter is deze fraaie rood-zwarte stok een klasse apart en met zijn 720 gram; de uitmuntende balans en snel reactievermogen is het een zeer mooi gereedschap om het beste eruit te halen. De Eurofish 9017 verschijnt ook in een 12,50 meter uitvoering en weegt dan 875 gram.

Perfecte buiging
De Eurofish 9017 is een tophengel voor de kanaalvisserij. De achtdelige hengel is opgebouwd uit Ultra-Modulus Carbon. De strakke actie met zijn perfecte buiging maakt hem geschikt voor elke techniek. De 9017 wordt als pack geleverd in een foedraal met beschermkokers met drie reserve-topsets (vier deeltjes en een top) en een cupping kit met twee cups. Het eerste deel en de top zijn telescopisch. Bij de packs zit ook een mini vijfde deel (mini plus extension) die van de 11 meter hengel een 11,50 meter maakt en van de 12,50 meter hengel een 13 meter. De genummerde delen met referentiepunten zorgen voor een prima gebruiksgemak.

 

Het beste eruit halen, dat is op het lijf geschreven van deze tophengel.

Als sportvisser wil je alleen het beste om ook het beste uit jezelf te halen. De Eurofish 9017 beantwoordt op elk detail aan die verwachtingen.

Website: www.arca-bifa.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer