Het grote sportvisfeest!

Sylvana Simons heeft het voor elkaar, ons Sinterklaasfeest is negatief beladen. Gelukkig hebben wij sportvissers rond deze tijd ons eigen feest en wat voor een! De Hengelsport- & Botenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht, 2, 3, en 4 december, het grootste sportvisevent van Europa! De 15e editie alweer en nu nog groter, mooier en beter!

De felbegeerde awards liggen al klaar.

Een echte primeur is de ‘Best New Products’ stand, waar de hengelsportgroothandels de meest innoverende en effectieve producten etaleert. Hier kun jij de nieuwste producten zien, voelen en ruiken! Dat niet alleen, jij mag stemmen op jouw favoriete hengelsportartikelen. De producten met de meeste stemmen krijgen prestigieuze awards uitgereikt. In dit geval dus geen dubieuze jury, maar er is sprake van heuse publieksprijzen.

Spraakwaterval Joop Folkers over zijn top 10 vangsten.

Kom naar het Total Experience Plein en laat je verrassen door de zogenaamde ‘Total Madness’ programmering. Dit keer geen lezingen over hoe je het allemaal anders moet doen, maar pure beleving! Samen met presentator Joop Folkers zullen spraakmakende sportviscoryfeeën hier hun top 10 spectaculaire belevenissen, bloopers, geheimen en vangsten aan je presenteren, ondersteund met film en video!

De Total Madness van wereldreiziger Arnout Terlouw.

Hoor wereldreiziger Arnout Terlouw over zijn avonturen in het land van de koppensnellers. Hoe zit het met die twee gigantische snoeken van rond de 130 cm van roofvisser Roy Vanstreels?

Simon Torenbeek bij Total Madness zijn top 10 leermomenten.

De top 10 vislessen van rookie Simon Torenbeek. Joop Folkers over zijn meest memorabele zeebaarsvangst.

De Vaste Stokken Show met tientallen vaste hengels strak in het gelid.

Een unieke vaste stokkenshow met tientallen vaste stokken strak in het gelid naast elkaar. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past. Sowieso een indrukwekkend gezicht natuurlijk!

Welke vissoort is dit? Weet jij echt zoveel over sportvissen?

We zullen een andere kant zien van zeebaarsgoeroe Joop Folkers, dan gewend, namelijk die van quizmaster. Op de stand van Total Fishing presenteert Joop de Total Quiz! Weet jij echt zoveel over sportvissen? Test hier je kennis en win fantastische prijzen!

De XXL waterbak waar tal van experts hun kunsten zullen vertonen.

Een immens grote waterbak, beschikbaar gesteld door Publishing House, met levende vissen waar visexperts hun tips en trucs laten zien!

Koop je ticket online op www.hengelsportbeurzen.nl en profiteer van leuke acties!

 

Facts:

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Data: 2, 3 & 4 december.

Geopend: Elke dag van 10:00 t/m 17:00 uur.

Website: www.hengelsportbeurzen.nl

Ruim 160 internationale hengelsportbedrijven.

20.000 m² beursoppervlak.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer