Karper Rovers Magazine Wetenschap in Beeld Historia Duiken Hart voor Dieren Ros Bloemen & Planten Tuinontwerp Fresh Landidee Mama


Smaakmakers onder water

Van den Eynde heeft in zijn gamma een range aan vernieuwde en verbeterde Liquid Aroma’s opgenomen. Liquide aroma’s worden vooral gebruikt om de aantrekkingskracht van allerlei lokvoeders te vergroten. Je kunt het best het Liquid Aroma van jouw keuze toevoegen aan het water waarmee je je lokvoer gaat bevochtigen. Dit staat garant voor een maximale opname door alle voerdeeltjes. De Liquid Aroma´s zorgen ook voor wat extra bindkracht van het lokvoer. De inhoud van een 500 ml flacon is voldoende voor vijf tot tien kilogram droog lokvoer.

Verkrijgbaar in de smaken: Carp, Roach, Bream Caramel, Pellet, Coprah Melasse en Big Fish.

 

Liquid Boosters

Eigenlijk zou je ook de nieuwe Liquid Boosters (200 ml flacons) kunnen omschrijven als vloeibare aroma’s. De Boosters zijn nog sterker geconcentreerd en zijn bij uitstek geschikt om er aassoorten als deeg, allerlei particles, vlees, pellets en boilies mee te ‘soaken’.

 

Verkrijgbaar in: Corn, Strawberry, Bream, Pineapple, Tutti Frutti, Halibut, Pellet, Scopex, Worm en Melasse. 

 

Tip Tip Tip: Probeer eens om een hoeveelheid van een Booster naar keuze te vermengen met het water dat je gebruikt om Expander-pellets te ‘pompen’ (zodat ze gaan zinken). De Booster wordt zo maximaal door de pellets opgenomen waardoor ze nog aantrekkelijker worden voor in de buurt rondzwemmende vissen.

Meer informatie: www.marcelvandeneynde.be/


Inloggen

E-mail adres:
Wachtwoord:
Klik hier om je in te schrijven


Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer