Garmin lanceert de Panoptix™ PS21

Een compacte transducer met LiveVü Forward sonarbeeld.

Garmin International introduceert de Panoptix PS21 - een nieuwe transducer geoptimaliseerd voor een trolling motor, die het bijzondere beeld van Panoptix, LiveVü Forward, aan je compatibele Garmin toestel toevoegt.

Met de PS21 kunnen vissers de meest aantrekkelijke eigenschap van Panoptix, LiveVü Forward, toevoegen aan een compatibele Garmin GPSMAP® of echoMAP® CHIRP kaartplotter om realtime bewegende sonarbeelden voor of rondom hun boot zien. De PS21 is het nieuwste lid van de Panoptix transducer familie. Andere Panoptix transducers zijn verkrijgbaar in spiegel en thru-hull montage opties voor de binnenvaart en offshore toepassing.

"Panoptix LiveVü Forward biedt een heel nieuw perspectief voor de visserij. Dankzij het compacte formaat en lage gewicht van de PS21 transducer is deze perfect voor gebruik op een trolling motor," aldus Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland. "Met de introductie van de PS21 is deze revolutionaire sonar technologie nu beschikbaar voor alle vissers, van instapniveau tot professional."

Met Panoptix aan boord kunnen vissers nu realtime sonarbeelden op video-snelheid bekijken. In tegenstelling tot traditionele of scanning sonars die alleen historische gegevens tonen, toont LiveVü Forward een afbeelding van aanwezigheid van de vissen en of deze in de richting van de boot of juist er vanaf zwemmen. Zelfs wanneer de boot stil ligt, realtime en tot een afstand van zo’n 30 meter. Vissers kunnen hun lokaas zien wanneer deze zich in het water bevindt en wordt binnengehaald om te analyseren hoe de vissen op dit aas reageren.

De Garmin Panoptix PS21 trollingmotor LiveVü Forward transducer is vanaf januari 2016 verkrijgbaar met een adviesverkoopprijs van € 1149,-. De PS21 is compatibel met de nieuwe lijn van Garmin van echoMAP CHIRP 7-inch en 9-inch modellen, evenals de GPSMAP 7400/7600-serie, de GPSMAP 8000/8500-serie en de GPSMAP 7x1, 8x0 en 10x0-serie kaartplotters.

Voor meer informatie, bezoek garmin.com/panoptix.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer