SNB Pike Experience 2016 op 2 oktober

 

Win een visreis naar Zweden van Visreis.nl

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een Pike Experience. Weer in Almere bij Haddock Watersport en weer erg gevarieerd, gezellig en zeer praktijkgericht. Wanneer? Noteer alvast zondag 2 oktober 2016 in je agenda.

Bellyboot uitproberen tijdens Pike Experience.

De eerste zondag van de maand oktober. De vaste prik voor roofvissend Nederland, België en ver daar buiten. Inmiddels is de Pike Experience het enige grote roofvisevenement dat praktijkgericht én buiten georganiseerd wordt. Je kunt binnen een heleboel bekijken en doen en óók tot op zekere hoogte ‘nabootsen’, maar vissen doe je nu eenmaal op of aan het water. Buiten dus! Onze Pike Experience is, zoals inmiddels bekend, een ideale combinatie van binnen en buiten. Daarnaast is het een fantastisch gezellig roofvisfeest waar iedereen elkaar op een ongedwongen manier kan ontmoeten en over zijn/haar hobby kan kletsen. De Roofvis Reünie, zoals sommigen het al noemen, komt er weer aan!

Compleet buitengebeuren.

Gegevens op een rij

Datum: zondag 2 oktober 2016

Locatie: Haddock Watersport, Archerpad 8-10, Almere

Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Toegang en parkeren: GRATIS

Actuele info: www.snoekstudiegroep.nl

 

N.B.: Neem je SNB ledenpas mee voor diverse voordelen !!!

Demonstraties aan en op het water.

Winkeliers binnen en buiten
Natuurlijk hebben we weer een keur aan stands die binnen in de zalen van Haddock staan opgesteld. Vaste waarden die er al eerder stonden zoals o.a. webwinkels van BFT en Snoekspinners, roofvisspecialist pur sang Hotspot Fishing, hengelbouwcrack Cor Spinhoven of kunstaasonderdelen-shop Lureparts. Vertrouwde namen die er weer bij zijn. Als nieuwe grote winkelier hebben wij dit jaar Hengelsport Hennie Kruidenier uit Haaksbergen uitgenodigd om zijn prachtige roofvisassortiment te presenteren. Zeker weten dat je hier gaat slagen. Met zoveel verkooppunten die elk hun eigen segment hebben moet dat gaan lukken.

Vissen met dood aas.

Groothandel en producenten
En uiteraard hebben we ook weer enkele groothandelaren c.q. producenten uitgenodigd. Shimano met hun roofvisspullen van Rapala, Storm en natuurlijk hun schitterende assortiment hengels, molens en reels. Dutch Tackle Company met hun bekende merk Rozemeijer met schitterend kunstaas, hengels, draaiend spul, netten en noem maar op. Maar ook Fox, een naam waar menig roofvisser van zal watertanden, is er weer bij. Met de complete Fox Rage lijn en natuurlijk het pas nieuw in hun pakket verworven spul van Salmo! Of wat te denken van de Hobie trapkajaks die buiten te zien zijn maar waarmee je ook echt het water op kunt om te proberen of dat bij jouw visserij past. Op het moment van schrijven zijn we trouwens nog met diverse partijen in gesprek. Houd daarom onze digitale media in de gaten. Hierop staat een actueel overzicht van de deelnemers.

Je kunt ook zelf vissen op de Pike Experience.

Van alles te doen
Ook van de partij zijn weer veel aanbieders van eigenbouwspullen. Diverse enthousiaste bouwers zijn aanwezig om je te laten zien hoe je een eigen stuk kunstaas kunt maken. Pluggen, jerkbaits, streamers, spinners, spinnerbaits; het is er allemaal !! Alle materialen om hiermee aan de slag te gaan vind je ook op de Pike Experience.
De mensen van Streetfishing Nederland zijn er om je alles te vertellen over deze populaire en laagdrempelige manier van roofvissen. Je kunt er de spullen zien die ze gebruiken en ter plekke alles aan het water proberen.

Het zal zeker weer gezellig druk worden.

Nieuw: Praktijkpresentaties
Nieuw dit jaar is een programma met praktijkpresentaties door bekende cracks uit de hengelsport. Gedurende de hele dag zijn er presentaties over kunstaas, doodaas vissen, (werp)technieken etc. Het definitieve programma kun je kort tevoren vinden op onze website. Natuurlijk is er de mogelijkheid om je vragen te stellen. Geen diashows, geen lezingen, maar echt vissen en demonstreren waar dat hoort: op en aan het water!

Kunstaas van Hans Koopman.

Visreizen en visboten
Net als vorig jaar is, tot onze grote voldoening, ook de grootste aanbieder van visreizen in ons land, Visreis.nl, aanwezig. Met bestemmingen over de hele wereld vind je bij hen altijd iets moois van je gading. Tevens hebben wij, in samenwerking met Visreis.nl, een fantastische prijs in onze bekende tombola. Visboten zijn er meer dan genoeg. Boten om op te stappen, om te gaan vissen, maar ook boten om goed te bekijken voordat je er zelf eentje gaat kopen. Nieuw dit jaar bijvoorbeeld zijn de Tuna boten die Rapid Marine zowel op de kant als in het water beschikbaar heeft. Onder een boot hoort een goede trailer. Daarom ook zijn we blij dat we dit jaar de top-trailers van eigen bodem, die van het merk Vanclaes Boottrailers, bij onze Pike Experience hebben. Deze inmiddels bekende rvs-trailers zijn te zien en je kunt er alles over te weten komen. Ook zie je ze in de praktijk tijdens het traileren op de helling bij Haddock. Wil je alles weten over een nieuwe of je eigen bestaande dieptemeter? Kom dan ook zeker naar de Pike Experience. Danny Geysen is er met zijn boot en laat je in de praktijk alles zien en ervaren wat je moet weten. Als er één crack op dat gebied is, dan is het Danny wel.

Je kunt ook zelf mee het water op.

Ledenpas mee nemen!
Natuurlijk zijn ook weer enkele visgidsen aanwezig, waarbij je een vistrip kunt boeken. Een vistrip winnen kan ook, mits je natuurlijk meedoet aan onze tombola. De aanwezige visgidsen geven je direct een leuke korting op een boeking wanneer je de SNB Ledenpas kunt tonen. Met die pas haal je trouwens tijdens de Pike Experience nog veel meer voordeel. Zorg dus dat je de pas bij je hebt.

Visreis.nl stelt een reis naar Zweden ter beschikking!

Win een verzorgde visreis naar Zweden
De bekende en beroemde SNB Tombola is er natuurlijk ook weer. Veel, heel veel prijzen zijn er te winnen. We doen de tombola in twee trekkingen. Eentje om 13.00 uur en eentje om 16.00 uur. De klapper van dit jaar is een compleet verzorgde visreis naar Zweden die de SNB aanbiedt in samenwerking met Visreis.nl. Wil je de details over de reis vast weten, kijk dan op onze website voor meer informatie. Naast deze schitterende prijs maak je kans op vele hengels, molens, reels, kunstaas(pakketten), een trip met een visgids etc.

Je kunt meevaren met allerlei boten.

Tweedehands markt en veiling
De wereldberoemde en druk bezochte tweedehands markt van roofvisspullen is er natuurlijk ook weer. Zorg dat je hier op tijd bent, want de echt spannende dingen zijn al vroeg weg. Altijd weer ligt hier prachtig spul op de tafel.
Nieuw dit jaar is de SNB Veiling. In deze veiling die we rond het middaguur zullen houden, komen mooie, bijzondere, grappige en originele spullen onder de hamer. De spullen zijn beschikbaar gesteld door leveranciers, SNB’ers en andere vrijgevigen. Soms zijn het gloednieuwe spullen, soms zijn het curiositeiten of grappige dingen. Wat ze gemeen hebben is dat ze ten bate van de SNB verkocht gaan worden. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar de SNB-kas zodat wij kunnen doorgaan met ons nuttige werk voor de roofvisserij in ons land.

Demonstraties aan en op het water met bekende snoekvissers.

Meer weten?
Wil je meer weten over de vorderingen en
de actuele deelnemerslijst, ga dan naar onze website: www.snoekstudiegroep.nl. Daar lees je alles wat je moet weten over dit schitterende evenement en nog veel meer!

Blijde gezichten alom!
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer