Lees Beet op je smartphone of tablet

Zit je lekker langs de waterkant, alle spulletjes in orde en eindelijk eens tijd om te genieten van de laatste uitgave van Beet sportvissersmagazine. Maar helaas, je grijpt mis. Hij ligt nog op de keukentafel. Normaal enorm balen, maar nu niet meer! Vanaf vandaag is Beet ook digitaal op je smartphone en tablet verkrijgbaar en voor abonnees is dit zelfs gratis.


Gratis voor abonnees

Als abonnee kun je nu op je tablet of smartphone genieten van jouw favoriete magazine: handig voor op vakantie, onderweg, aan de waterkant of waar dan ook. Op de uitgave van Beet november zit een abonneebrief met instructies of surf naar: www.beet.nl/digitaal.

Download de App

Om Beet digitaal te kunnen lezen ga je naar: http://www.magzine.nu/magazine/beet en maak daar een account aan. Download daarna de Magzine.nu App in de Appstore of voor Android Market. Mocht je vragen hebben over de Vragen over de MagZine.nu app? Mail dan naar: support@magzine.nu.

Beet abonnement

Nog geen Beet abonnee? Kijk dan nu voor de actuele aanbiedingen en kies voor een abonnement met korting of een welkomstgeschenk.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer