Het water op tijdens de Fishing Masters Show

In Sportpark Duisburg op 25 en 26 april 2015.

Niet eerder waren er zoveel aanbieders van boten, dieptemeters, gps-apparatuur en dergelijke verzameld rond een water als tijdens de Fishing Masters Show in april van dit jaar in Duisburg.

Naas bellyboten worden de perfect uitgeruste kajaks van Hobie hier voorgesteld, de de hightech opblaasboten van Allroundmarin, plus (roofvis)boten van Crestliner, Lund, Starcraft, Nitro, Tracker, Venatus, Tinn-Silver, Noble-Boats, Karnic, Silver, Carolina-Skiff en PC-Wallerboot. Ook het aanbod aan toebehoor voor het varend vissen mag zich laten zien: Lowrance, Raymarine en Humminbird tonen hun nieuwste producten, net als benzine- en elektrobuitenboordmotorfabrikanten als Mercury, Suzuki, Minn-Kota en Motorguide. Vanclaes toont de nieuwste trailers in allerlei uitvoeringen.

Op het water kun je een visvinder-workshop volgen met Thomas Schlageter, daarnaast kun je met Gero Priebe en Hendrik Wiegand kajaks en bellyboten uitproberen. Diverse bekende roofvissers zijn met hun boten aanwezig en je kunt dan ook opstappen bij onder meer Dietmar Isaiasch, Stefan Gockel, Jan Pusch, Marcel Asbroek, Ruwen Koring, Marcel Tüpke, Beatrix Hausknecht en Patrick Fleischer.

Op de ‚rennstrecke‘ kan daarbij op topsnelheid gevaren worden, op de ‚regattabahn‘ wordt er stapvoets gevaren en gevist. Op het water kun je ook volgen hoe een opblaasboot middels gps en elektromotoren op de visplek gehouden wordt. Op grote led-schermen kun je diverse presentaties en shows volgen, met Insight Genesis zie je ook hoe de regattabahn live steeds completer in beeld gebracht wordt. Misschien wel het mooiste van alles, alle apparatuur, motoren, boten, trailers en dergelijke zijn ter plaatse ook te koop.

Website: http://www.angelshow.de/
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer