Frenzee Euro FXT Leefnetten

Het Euro Leefnet Black is ontworpen door onze teamvissers die reeds enige tijd alle voor- en nadelen van andere netten in de praktijk hebben ervaren. Op de commercials is het vangen van soms wel 100+kg karper geen uitzondering en dus is ruimte voor meerdere netten beperkt maar wel keihard nodig!

De Frenzee FXT Euro netten hebben een op de smalle kant geplaatste bevestiging waardoor het net minder ruimte voor de visser inneemt, zo is het plaatsen van meerdere netten een makkie. Groot voordeel is dat het net pas na de tweede ring weer dwars richting bodem gaat, netten die dit al na de eerste ring doen draaien dicht!


Product Code: FKN-EN

Het Euro net van Frenzee is sterk gebouwd, alle zwaar belaste punten zijn met extra zorg en stevig materiaal versterkt. De ringen zijn verzwaard, netjes plaatsen van het net is zo een makkie. De handgrepen om het net bij weging makkelijker te legen en het uit het water te trekken zijn supersterk! Het net is verkrijgbaar in de populaire Commercial maten 2,50 en 3 meter!

Het Euro Net Silver is een 2,50 meter net met dezelfde bouwkwaliteit maar wel met wat meer finesse, dit net is voor de witvis bestemt.

 

Product code

FKN-EN-3.0M-B | Keep Net, FXT, Euro Net 3,0 m, Black, 50x40 cm
FKN-EN-2.5M-B | Keep Net, FXT, Euro Net 2,5 m, Black, 50x40 cm
FKN-EN-2.5M-S | Keep Net, FXT, Euro Net 2,5 m, Silver, 45x35 cm

Website: www.evezet.nl.




Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer