Hengelsport- en Botenbeurs ook een spektakel voor de jeugd

 

De eerste nachtvorst is een feit en langzamerhand kunnen we toeleven naar de winter en natuurlijk de allerleukste hengelsporthappening van Nederland, de Hengelsport & Botenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht op 2, 3 & 4 december. Geloof maar dat ook deze editie weer een knaller wordt, maar dan alleen nog mooier, groter en beter!

De jeugd heeft de toekomst, ook in de sportvisserij en dat heeft de organisatie goed begrepen. Zo worden er elke beursdag maar liefst 350 Mitchell hengels weggeven aan de eerste 350 bezoekers van onder de zestien jaar. Achter de schermen wordt inmiddels gewerkt aan het opzetten van tal van acties, demonstraties en activiteiten, waarover snel meer!

 

Natuurlijk is deze hengelsport sowieso een grote snoepwinkel voor onze jeugdige medemens en is er volop aandacht voor de kidz. Denk hierbij o.a. aan de Stekkie Jeugd Parcours, waarbij kinderen met een stempelkaart allerlei opdrachten uit kunnen voeren en zo volleerd sportvisser kunnen worden. Mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland.

Sowieso zullen er ruimschoots visboten te zien en dan het nieuwste van het nieuwste, natuurlijk aangevuld met de crème de la crème op het gebied van buitenboord-, en elektromotoren, gps units, fishfinders en andere high techapparatuur. Je boot met gps digitaal voor anker leggen, het nieuwste op het gebied van pelagic vissen, zelf complete water- en dieptekaarten maken, je motor perfect trimmen voor optimale prestaties?

Zorg dat je er bij bent op de Hengelsport & Botenbeurs te Utrecht. Hier lopen alle kenners en cracks rond die je verder helpen met de meest moderne technieken en apparaten!

Bestel NU hier je kaarten online met 25% korting en maak kans op een visreis t.w.v. € 3000,-. 

Facts:
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 2,3 & 4 december.
Geopend: Elke dag van 10:00 t/m 17:00 uur.
Website: www.hengelsportbeurzen.nl
Ruim 160 internationale hengelsportbedrijven.
20.000 m² beursoppervlak.Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer