Vierde Nederlandse karperwater voor The Carp Specialist: De Koperen Plas te Zwolle!

Karpervissen in Frankrijk is populairder dan ooit, en vanuit The Carp Specialist zijn ze bijzonder verheugd om elke seizoen meer tevreden karpervissers op haar Franse betaalwateren te mogen verwelkomen voor een weeksessie. Daarnaast zien ze dat ook korte sessies van een weekend of midweek steeds populairder worden... en dan scheelt het natuurlijk wanneer je geen uren hoeft te reizen.

Vanaf vandaag krijgt het pakket een mooie aanvulling: zij presenteren je met trots hun nieuwe bestemming De Koperen Plas! Een prachtig karperwater vlakbij Zwolle met een interessant bestand, (nog) geen hengeldruk en luxe faciliteiten zoals stroom op de stek!

Lijkt het je leuk om een gratis visweekendje voor twee personen op het water te winnen? Doe dan mee met de 'Tag een vismaat'-actie op Facebook, en wellicht vis je samen met jouw vismaat van vrijdag 20 t/m maandag 23 mei een weekendje op het water. Bas van Klaveren van The Carp Specialist en KWO-teamlid Thimon Dokter zijn dat weekend ook aanwezig, dus gezelligheid is (bijna) gegarandeerd!

Lees hier meer over de Kopern Plas.

 
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer