HISWA verjongt door uitbreiding Funsport

De HISWA Amsterdam Boat Show gaat zich meer richten op een jongere doelgroep (25-40 jaar) in de watersportbranche. Om die reden vergroot dé HISWA dit jaar het segment Funsport. Dit is ook van belang omdat de watersportsector vergrijst. Meer dan de helft van de Nederlandse bootbezitters is 50-plus, blijkt uit recent onderzoek vanuit de beurs. Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show vind je alle benodigdheden voor het kiten, windsurfen, wakeboarden, suppen en nog veel meer. Zowel voor de beginner als de doorgewinterde funsporter. Nieuw dit jaar is de Funsport Shop. HISWA 2015 wordt van 11 tot en met 15 maart 2015 gehouden in Amsterdam RAI.

Stand up paddling (SUP) is voor de funsport een hele nieuwe doelgroep. Deze doelgroep varieert van de booteigenaar in een haven tot zeer sportieve duursporters die zich suf peddelen. De grootste groep vindt het gewoon leuk en gezond”, aldus Marc Schraverus van Telstarsurf.nl. Stephan van den Berg van het bedrijf VanDenBergSurf B.V. vult aan: “Ik vind het belangrijk dat mensen weer ouderwets lol kunnen hebben op het Nederlandse water, maar dan op de nieuwe manier. En die nieuwe manier is praktischer, toegankelijker, eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit.”Tientallen primeurs

Mensen die al langer ervaring hebben met de HISWA en de watersport in het algemeen, kunnen zich tegoed doen aan de tientallen primeurs waar exposanten mee komen. Met maar liefst acht werelden valt er voor iedere watersporter genoeg te zien en te beleven. Van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshops tot zeilclinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. En niet te vergeten de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans hetzelfde seizoen nog het water op kunnen. Voor de tweede keer vindt de HISWA Klassiek plaats met een mooie collectie klassieke boten en onderdelen.

HISWA Amsterdam Boat Show – Boeiend voor iedere watersporter
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en vormt het ideale moment om het nieuwe vaarseizoen te beginnen. De 60e editie van de HISWA vindt plaats van 11 tot en met 15 maart 2015 in Amsterdam RAI.

Meer informatie is te vinden via www.hiswarai.nl, twitter: @HISWAamsterdam en Facebook: HiswaAmsterdam.

Meer informatie en de voorlopige deelnemerslijst zijn te zien op www.hiswarai.nl.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer