Streetfishing op Hengel Expo

Ken jij al Dropshot, Jigging, Carolina rig, Texas rig, en de vele andere technieken die gebruikt worden bij StreetFishing? Het professioneel Streetfishing team van Next Level Fishing zal, samen met de Belgische top aan Streetvissers, tijdens Hengel Expo 2015 al jouw vragen beantwoorden op stand 649.

Demonstaties Streetfishing op de waterbak – centrale Rambla:

  • Zaterdag 28 november om 11.00 en 16.00 uur;

  • Zondag 29 november om 11.00 en 13.00 uur.

Onder leiding van het Next Level Fishing team: Michael Schaefer, Dominique Kleijwegt Verdoes, Corné Ouwehand, Dennis Horvath, Ward de Korte, Simon Plaetinck, Tom De Baerdemaeker, Frederic Barnanowski.

 

STREETFISHING EVENT KORTRIJK

Zaterdag 28 november: van 14.00 tot 16.00 uur worden alle Streetfishers uitgenodigd om samen te hengelen in het centrum van de Stad Kortrijk ter hoogte van de Verzetskaai. Samen bewijzen we dat er wel degelijk Vis in de Leie zit!Schrijf je nu in en ontvang gratis:

  • Hengel Expo T-shirt

  • Gadget van Hengel Expo

  • Leuk pakket Shads van Next Level Fishing / Crazy Fish

Deelname is volledig gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan tot 24 november via mail naar hengelexpo@kortrijkxpo.com met vermelding:
'Deelname Streetfishing Verzetskaai'

 

ALTIJD PRIJS AAN ONZE CADEAUMUUR

Al onze bezoekers ontvangen een jeton voor in de cadeaumuur.Naast heel wat leuke gadgets zijn er ook maar liefst 800 top-prijzen te winnen, geschonken door de exposanten.

Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer