Mis het niet, de 2015 editie van Jacht & Buitenleven Rosmalen

Jacht & Buitenlevenbeurs Rosmalen. 28, 29 en 30 augustus. Superleuke dagen, weg van de hectiek van alle dag. Naar buiten, het veld in, zoek de ontspanning en het ware outdoorleven. Ga naar Rosmalen en zie wat jagen doet. Kijk naar de vliegvissers en denk “dat wil ik ook”. Zie de nieuwe materialen, het juiste gereedschap voor het spannende buitenleven. Want dat is het, spannend en zeer aantrekkelijk.

Jacht
Fabrikanten en importeurs presenteren nieuwe optiek, verrekijkers en richtkijkers. Jachtwapens, kogel en hagel. Nagenoeg alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. En natuurlijk de nieuwste kleding, schoenen, laarzen, schietstokken, messen. Noem maar op. Wat je nodig hebt, is er. Probeer een 4 x 4 terreinwagen. Kijk naar de demo’s en weet dat je met zo’n wagen nooit meer vast komt te zitten. Test je vaardigheid met schieten in de simulator. Schrijf je in voor een schiet-clinic. Het gaat om de beleving, zie wat er allemaal mogelijk is. Rosmalen 28, 29 en 30 augustus, leuke dagen.

Het buitenleven, stoer
Exposanten nemen je mee in hun wereld. Binnen en buiten het Autotron-gebouw. De smid laat zijn werk zien. Vliegvissers werpen hun lijn. Een hond onder appèl, is een genot om naar te kijken. Bushcraft, voor hoe het in het echt is. Kijk naar de stoere ambachten en denk, misschien iets voor mij?

Iedereen houdt van het buitenleven
Vrouw, man en kind. De een gaat voor pijl en boog schieten. Kleine Frans wil in de trapkano’s op de grote vijver, Elise op het springkussen. Papa vergaapt zich bij de buitenkeukens, mama ook. En samen staan ze bij de wildslachtdemonstraties van Slagerij ter Weele uit Oene.

Culinair
Er is een stand met wildkookboeken. Vele stands met kookpotten en buitenkookgerei. Benutting van de jacht illustreert zich het beste in de kookdemonstraties. Eerlijk, wild en duurzaam. Geniet en beleef de Jacht & Buitenleven. De beurs biedt ware ontspanning. Een Engelse pub, bourgondisch eten en drinken in het restaurant en op het heerlijke terras. Je vindt de beste worstmakers. Wat is er nu niet? Heel weinig!

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is makkelijk, erg makkelijk. Volg de borden Autotron op de A2 en A59. Entree is maar € 10,--. Parkeren is voor de deur (€ 6,- parkeren). De beurs waar je naar toe wilt, voor een superleuke dag. Jacht & Buitenleven. Autotron te Rosmalen. 28, 29 en 30 augustus. (en honden zijn (aangelijnd) welkom natuurlijk)

Youtube: https://youtu.be/sbEuf13I5a8

Website: www.jachtenbuitenleven.nl
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer