VVP Verhuur beschikt over nieuwe groepsaccommodatie

In de afgelopen maanden is er op het terrein van VVP Verhuur in Vinkeveen een compleet nieuwe groepsaccommodatie gebouwd met er omheen en erboven een aantal nieuwe appartementen. Het oude ‘Visserslust’ heeft hierdoor een complete metamorfose ondergaan en je kunt hier nu terecht voor koffie, thee, frisdranken enzovoorts maar ook een compleet verzorgd ontbijt, wanneer je dit van tevoren bestelt.

De kosten voor een ontbijt bedragen € 6,50 voor mensen die bij VVP een appartement huren, een zeer schappelijk bedrag. Het ontbijt is overigens niet alleen voor gasten, wanneer je een keer vroeg de plas op wilt om te vissen en even pauze wilt houden, kun je altijd een ontbijtje reserveren bij VVP Verhuur.

VVP Verhuur is bekend van de verhuur van recreatieverblijven, ligplaatsen en motorboten aan de Vinkeveense Plassen, de appartementen en boten worden veelvuldig verhuurd aan sportvissers die een midweek, weekend of langere vakantie aan en op het water door willen brengen.

Met de verbouwing, die nu bijna gereed is, heeft VVP Verhuur straks de mogelijkheid om in totaal 65 mensen onder te brengen. Voor de Hobie Wereldkampioenschappen begin oktober worden bijvoorbeeld alle deelnemers bij VVP ondergebracht (www.hobiefishingworlds.com).

Door de centrale ligging tussen grote plaatsen als Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Aalsmeer kun je VVP Verhuur ook als uitvalsbasis gebruiken om diverse bezoeken af te leggen in Nederland, voor plezier of werk. Op circa drie kilometer afstand vind je de dichtstbijzijnde supermarkt en winkels.

VVP verhuur is de juiste plek voor een vakantie te Vinkeveen. Je kunt actief bezig zijn door te kiezen voor vissen, varen, duiken, zwemmen etc... Ook kun je genieten van de natuur en de prachtige omgeving door de vele fiets- en wandelroutes. Dan is er uiteraard nog de heerlijke rust die de Vinkeveense Plassen uitstraalt.

De appartementen met een tuinzijde, waterzijde en panorama uitzicht liggen aan de midden- of Zuidplas. Aan de overzijde van het appartementencomplex, locatie Klinkhamer, heeft VVP Verhuur een tweetal chalets liggen aan de Noordplas. Alle accommodaties worden verwarmd door middel van CV zodat je vakantie in Vinkeveen altijd comfortabel verloopt.

VVP Verhuur verkoopt ook jaar-, week- en dagvergunningen voor het vissen op de Vinkeveense Plassen.

VVP Verhuur
Baambrugse Zuwe 196
3645 AM Vinkeveen
Tel. +31 (0)294 – 29 34 73
Email: info@vvpverhuur.nl
Website: www.vvpverhuur.nlNederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer