Wat kunt u verwachten van Chub & Greys tijdens Carp Zwolle?

Nog maar 2 weekjes te gaan en dan is het weer zover. Carp Zwolle is echt de seizoensstart voor karpervissend Nederland en de buurlanden. Op zaterdag 7 februari opent Carp Zwolle de deuren en uiteraard pakken Chub & Greys weer flink uit met veel nieuwe producten die getoond en gedemonstreerd zullen worden door onze consultants.

Hier alvast een aantal nieuwe producten:

- De ‘Air-Curve’ is nu al een classic, de enige karperhengel gemaakt van Toreon nano composiet, sterker, lichter en gewoon adembenemend mooi. Kom hem snel bekijken op onze stand samen met de andere Greys top karperhengels zoals de GT3 en GT5.
- Cyfish van Chub, de referentie als het gaat om een karperbivvy, een topproduct voor een topprijs met winterskin inclusief.
- Wie Chub zegt, zegt Outcast: de laatste nieuwe uitvoering van de Outcast hengels zijn als primeur te bewonderen op de karperbeurs in Zwolle, wil je de beste prijs/kwaliteitsverhouding in een karperhengel, dan is er maar 1 keus: Outcast!
- Kom snel kijken naar onze mooie vantage luggage, precision lite stainless steel banksticks en buzzerbars, ook deze staan volledig uitgestald voor u klaar.

Bezoek de stand van Chub & Greys voor de nieuwste producten en voor al je vragen omtrent deze Engelse topmerken. Wij zijn te vinden in hal 3, standnummer 318.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer