Gloednieuw

Nieuwe producten te zien op Carp Zwolle 2015.

De Optics Head krijgt door middel van de fibre optic technologie een coole gloed, die rechtstreeks uit de R3 beetmelders komt, waardoor je waker dezelfde kleur als het ledje van je beetmelder krijgt. Light pipes zorgen voor verlichting rond de Optics Head met een uniek, door de R3 opgewekte, gloed. Verkrijgbaar in 12 en 20 cm, direct vast te maken aan de Siren R3 beetmelders.

Upgrade je beetmelder voor gebruik van de Light Pipes

Pas je beetmelders met de Optics Light Pipe Adaptor aan met behulp van de 2,5 mm plug en maak gebruik van het gepatenteerde Optic Light voor het beste licht rond je wakers. Plug de 2.5 mm plug in en maak de 12 of 20 cm Light Pipes er aan vast. Verbetert bijna elke beetmelder door de uniek opgewekte gloed van de Optic Light Pipes. Universele bevestiging, past op de meeste soorten beetmelders, 2.5 mm ingang vereist. De Light Pipes en Optics Heads worden apart verkocht.


Website: www.nashtackle.com

Carp Zwolle 2015 wordt gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 februari 2015 in de IJsselhallen in Zwolle; adres: Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle. Voor nadere informatie over de openingstijden, toegangsprijzen en speciale acties: www.carpzwolle.nl.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer