Open Dag Hengelsport Utrecht op 4 april

Op zaterdag 4 april 2015 organiseert Hengelsport Utrecht weer haar Open Dag. Ook dit jaar tref je weer de bekendste karpervissers uit zowel binnen- als buitenland in de winkel aan. Namens alle grote merken vind je de specialisten in de winkel die al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Aanwezig op deze dag zijn : Korda, Fox, Nash, Taska, Matrix, Dreambaits, Karperwereld online, Carping Adventures, PB Products, CC Moore, Rod Hutchinson en Poseidon Baits.

Wederom is er 150 vierkante meter extra beursvloer naast de winkel beschikbaar. Dit jaar heeft Hengelsport Utrecht ook de beschikking over een extra ruimte om lezingen in te geven. Deze worden verzorgd door Piet Vogel en Michiel Pilaar. Er is dit jaar ook een eetgelegenheid aanwezig om een hapje en een drankje te nuttigen. Er wordt tevens een tombola gehouden waarvan de opbrengst naar een bijzonder doel gaat. Elke betalende klant maakt kans op een visreis in Frankrijk naar één van de bestemmingen van Carping Adventures. Als dat nog niet genoeg is geeft Hengelsport Utrecht alleen tijdens deze dag 15% kassa korting op haar assortiment (uitgezonderd lopende acties).

De winkel is op zaterdag 4 april geopend van 09:00 tot 17:00 uur, houd voor meer informatie de website www.hengelsportutrecht.nl en de Facebook pagina in de gaten.

Hengelsport Utrecht
Oregondreef 31
3565 BE Utrecht
Tel. +31 (0)30 – 2612 532
Email: info@hengelsportutrecht.nlNederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer