Nationale Topcompetitie Karper 2015 gaat van start

Foto: Bianca en Lizette met een Borgerswoldschub uit de TC Karper 2013.

Vrijdag 1 mei 2015 start de Nationale Topcompetitie Karpervissen 2015 (TC Karper 2015). Deze competitie wordt in totaal over vier wedstrijden vervist. De wedstrijden vinden plaats op verschillende wateren, verdeeld over Nederland. Recreatiegebied Borgerswold bij Veendam vormt het decor van de eerste 40-uurs wedstrijd. Dit lastig te kraken water ligt in een prachtige omgeving en bevat een klein bestand zeer fraaie schub– en spiegelkarpers.

Foto: TC deelnemer Minardus Woltman met een Borgerswoldspiegel.

De 25 deelnemende koppels – die via de TC Karper strijden voor het officiële Nederlands kampioenschap – zullen in drie sectoren vissen: de sector Carp Connections, sector Pro Line en sector Shimano. Niet toevallig de namen van de drie sponsoren die samen met de karpermagazines zorgdragen voor een zwaar doorbuigende prijzentafel met een waarde van ruim € 14.000,00.

Foto: Peter Molendijk met een Borgerswoldschub uit de TC Karper 2013.

Mooie prijzen
Zo stelt Carp Connections maar liefst vier visreizen en zes tickets voor de World Carp Classic Qualifier 2016 op het Fishing Resort Du Der ter beschikking. Daarnaast omvat de prijzentafel Stainless Steel Rod Pods, onthaakmatten, aas- en rigpakketten van het merk Pro Line. Met monstertrolleys, baitrunners, (spod)rods en luggage liegen ook de Shimano-prijzen er niet om. De karpermagazines Karper, Spiegel Magazine en Dé Karperwereld completeren de te winnen prijzen met mooie kleding en abonnementen.


De TC Karper 2015 wordt georganiseerd door De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN ): de enige door de georganiseerde hengelsport erkende belangenbehartiger voor karpervissers.

Wedstrijddata TC Karper 2015:
1e TC Karper wedstrijd: Vr. 1, za. 2 en zo. 3 mei Borgerswold, Veendam
2e TC Karper wedstrijd: Vr. 19, za. 20 en zo. 21 juni Lage vaart, Almere (Trekweg)
3e TC Karper wedstrijd: Vr. 11, za. 12 en zo. 13 september Vlietland, Leidschendam
4e TC Karper wedstrijd: Vr. 30, za. 31 okt. en zo. 1 november Otheense Kreek, Terneuzen


De TC Karper 2015 wordt georganiseerd door De KSN, logistiek ondersteund door Sportvisserij Nederland, en mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Carp Connections, Pro Line Carp Products, Shimano, VIPmedia (Karper en Beet), Spiegelmagazine en Dé Karperwereld, Hét Visblad en KarperWereldOnline (KWO).

Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer