Karper Rovers Magazine Wetenschap in Beeld Historia Duiken Hart voor Dieren Ros Bloemen & Planten Tuinontwerp Fresh Landidee Mama


Vliegbindevenement op 25 mei bij De Ruigenhoek

Het vliegbindevenement Gorichem is in 2006 opgericht door Jan en Ellen Roossen. Het vliegbindevenement is een evenement voor en door mensen die gek zijn van vliegvissen en vliegbinden. Het is een laagdrempelig evenement waar je, als beginner of ervaren binder, mee kunt binden met gerenormeerde binders of het kan leren. Uiteraard kun je ook kijken naar ieders vliegbindkunsten.

Na de vijfde vliegbindevenement in 2012 hebben Jan en Ellen Roossen besloten dat ze het evenement niet langer willen organiseren en zijn ze op zoek gegaan naar vervangers. Huyen en Nick van Forelvijver De Ruigenhoek in Utrecht zijn trots dat zij het mooie evenement mogen overnemen.Voor het vliegbindevenement 2014 zetten ze een royale aluhal neer op het terrein van Forelvijver de Ruigenhoek. Het wordt sfeervol, gezellig en bij mooi weer gaat de tent grotendeels open, waardoor er contact met buiten is.


Foto: In 2014 vindt het vliegbindevenement op zondag 25 mei alweer voor de zesde keer plaats, alleen dit keer niet in Gorinchem, maar op locatie bij Forelvijver de Ruigenhoek te Utrecht. Alle informatie vind je op www.vliegbindevenement.nl.

Horeca aanwezig. Parkeren kan gratis op het eigen terrein, houd wel rekening met een beperkt aantal plaatsen.

Forelvijver de Ruigenhoek
Huyen & Rick
St. Anthoniedijk 120
3566 ME Utrecht


Inloggen

E-mail adres:
Wachtwoord:
Klik hier om je in te schrijven


Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer