Schitteren als spreker in het Discovery Theater op Visma

Heb jij een mooi visverhaal en wil je dit met 20.000 hengelsporters delen? Ben jij niet bang om te presenteren en in een vol theater te staan? Grijp dan nu je kans! Visma en Discovery bieden jou de kans om spreker te zijn in het Discovery Theater op Visma!


Voldoe jij aan de volgende eisen:

Niet bang om te presenteren voor een vol theater

Een leuk en interessant hengelsportverhaal + filmpjes/video’s

Beschikbaar op 6, 7 of 8 maart 2015

Stuur dan een mailtje naar promotie@visma.nl met daarin je naam, een korte omschrijving van je visverhaal, welke datum je beschikbaar bent en wie weet word jij ontdekt als het nieuwe presentatietalent van Discovery!

Drie steden in de running voor Hengelsporthoofdstad van het jaar

Hengelsporters hebben maar liefst 69 gemeenten uit het hele land genomineerd voor de door Visma georganiseerde verkiezing ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Op basis van waardering en het aantal stemmen per gemeente is een top drie samengesteld.  Hellevoetsluis, Maassluis en Spijkenisse zijn de drie gemeenten die in de running zijn voor Hengelsporthoofdstad van het jaar.


- Hellevoetsluis wordt door de stemmers geroemd om de prachtige, waterrijke omgeving en de organisatie van de internationale World Predator Classic (in juni 2015).
- Maassluis staat vooral bekend om het populaire visgebied Boonerlucht, dat in 2000 is aangelegd en waar je kunt vissen op witvis, karper, snoek en snoekbaars.
- De gemeente Spijkenisse blinkt uit dankzij de actieve hengelsportvereniging, het aanbod en de kwaliteit van de aanwezige hengelsportwinkels en het organiseren van jeugdwedstrijden.
Iedereen kan vanaf vandaag stemmen op één van de drie genomineerden via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad. Met je stem maak je tevens kans op vrijkaarten voor Visma!

 

NIEUW: Streetfishing Plaza op Visma

Streetfishing Nederland pakt dit jaar groots uit op Visma met het Streetfishing Plaza. Streetfishing wordt steeds populairder, met name bij de jeugd. Lekker licht bepakt, struinend door de stad op jacht naar zoetwaterrovers. Op het Streetfishing Plaza kan iedere geïnteresseerde bezoeker, jong en oud, een schat aan informatie krijgen over Streetfishing.

Wat zijn geschikte hengels, welk kunstaas kun je inzetten, hoe maak je een dropshotmontage, wat is ultralicht dropshotten, Wacky-rig, Neko-rig en welke vistechnieken zijn er allemaal? Ook zijn er demonstraties in een waterbak. Bij de deelnemende exposanten op het Streetfishing Plaza kun je natuurlijk ook meteen je materiaal aanschaffen!

 

Koop nu met korting kaarten voor Visma 2015

Wil jij korting op je kaarten voor Visma? Bestel ze dan nu online! Je krijgt dan € 1,00 korting op een toegangskaart en € 2,75 korting op een parkeerkaart (excl. transactiekosten). Klik hier om kaarten te kopen.

Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis naar binnen (onder begeleiding van een betalende volwassene). Voor meer informatie over tarieven en openingstijden ga je naar www.visma.nl.

Volg Visma online!

Vóór, tijdens en na Visma blijf je online gemakkelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons ‘liken’ op Facebook en zo kans maken op mooie prijzen, vrijkaarten en op de hoogte blijven van al het nieuws! Zo mis je niets en kun je eenvoudig met ons in contact komen. Bekijk ook de fragmenten van VismaTV op YouTube! 
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer