Attwood - Veiligheid voor mens en materiaal (5)

Navigatieverlichting

Attwood, ‘s werelds meest bekende fabrikant van navigatieverlichting voor de scheepvaart, biedt een uitgebreid aanbod van rondom schijnende witte LED- verlichting voor alle types en maten boten.

Deze verlichting is volledig geseald om het binnendringen van vocht, corrosie en UV-straling tegen te gaan.Deze verlichting is volledig geseald om het binnendringen van vocht, corrosie en UV-straling tegen te gaan.
Deze verlichting is volledig geseald om het binnendringen van vocht, corrosie en UV-straling tegen te gaan.

Attwood’s LED-navigatie verlichting heeft meer dan 50.000 branduren en tien jaar garantie. Dat betekent minder druk op de accu door een veel lager stroomverbruik.

Vanzelfsprekend is er ook een uitermate ruim aanbod voor de rode en groene zijverlichting.
Vanzelfsprekend is er ook een uitermate ruim aanbod voor de rode en groene zijverlichting.

Verkrijgbaar bij de Mercury Dealer.


Hang en sluitwerk van Attwood

Veel sportvissers passen hun visboot aan hun wensen aan en soms brengt dat zelfs een complete verbouwing met zich mee. Zo wordt er in sommige gevallen met een plaat een vlakke vloer gelegd om een groter stavlak te creëren, wordt indien gewenst de achterbank verbreed en/of wordt voorin een voordek aangebracht, wat ervoor zorgt dat er tijdens het werpend vissen meer stabiliteit ontstaat. Meestal worden daarvoor de 18 mm dikke watervaste multiplex platen gebruikt. Hierdoor is er vaak veel vlakke ruimte in de boot als de platen zijn gelegd en het bijkomend voordeel is, dat er daar onder veel ruimte ontstaat die uitstekend als bergruimte dienst kan doen.

attwood-sluitwerk1attwood-sluitwerk2attwood-sluitwerk3

Daarvoor kunnen in de grotere platen waterdichte afdekluiken worden aangebracht, maar kan met behulp van scharnieren en handgrepen een kleinere plaat ook deels of helemaal opklapbaar worden gemaakt. Draaibeugels zorgen ervoor dat deze als ze dicht zitten ook dicht blijven zitten. Gezien de veelal vochtige omgeving waarin ze dienst moeten doen, is het natuurlijk van belang dat er wel roestvrije materialen worden gebruikt.

Attwood sluitwerk

Voor het afsluitbaar maken van bijvoorbeeld hengelkasten of andere ruimtes waar spullen veilig in moeten worden opgeborgen, kan er zelfs voor worden gekozen om afsluitbare handvatvergrendelingen te monteren.

In vele soorten en maten en uitvoeringen verkrijgbaar bij jouw Mercury dealer.

Attwood logo
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer