Bezoekers NFFT opgelet: A73 in richting Venlo is zaterdag afgesloten

Mensen die vanuit het noorden en westen van Nederland die komende zaterdag 22 oktober de Niederrheinische Fliegenfischertag willen bezoeken, dienen vanwege de afsluiting van de A73 (tussen Nijmegen en Cuijk in de richting Venlo), de A15 en de A325 in de richting Nijmegen te volgen. Neem net na de Waalbrug de afslag rechts richting Kleve en volg dan verder je navigatie naar de Borschelstrasse 10 in Bedburg-Hau bij Kleve.

Op zaterdag 22 oktober vindt van 10.00 tot 17.00 uur al weer voor de vijfde keer de Niederrheinische Fliegenfischertag (NFFT) plaats in en rond de winkel van Finest Flyfishing in Bedburg-Hau bij Kleve. De vliegviszaak ligt op een half uurtje rijden van Nijmegen.

In de grote tent die naast de winkel opgebouwd wordt, zullen op 22 oktober vliegbinddemonstraties en lezingen gegeven worden.

Tot de vliegbinders die je hier aan het werk kunt zien behoren Hans van Klinken, Jay Lee, John Peters, Gerrit van Ee, John Elbers, Peter Joest, Günni Sareyka, Sacha Pütz en Andy Weiß. De presentaties worden verzorgd door Leon Janssen, Elmar Elfers (bronforel), Günni Sareyka (barbeel) en Rudy van Duijnhoven (vliegvissen op blauwe haai).

Thorsten Strüben geeft buiten demonstraties in het werpen met switch- en lichte tweehandige vliegenhengels, Sven Ostermann en Rudy van Duijnhoven geven demonstraties in het werpen met eenhandige vliegenhengels.

Het vliegvisblad Fisch und Fliege is met een stand aanwezig op de NFFT, net als Orvis en Guideline. Je kunt in een gemoedelijke sfeer van gedachten wisselen met bekende vliegvissers en andere contacten over vliegvisbestemmingen, bijzondere vliegbindpatronen en het nieuwste materiaal, wie weet komen er ook nog wat afspraken om ergens te gaan vissen uit voort.

In de tent wordt koffie en thee geschonken, compleet met een stukje gebak, een broodje worst is er eveneens te krijgen. Het laatste nieuws over de NFFT is te vinden op de Facebookpagina van de Niederrheinische Fliegenfischertag en op de website van Finest Flyfishing.

 

Finest Flyfishing

Borschelstraße 10

47551 Bedburg-Hau

Duitsland

Website: www.finestflyfishing.de
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer