Blog ter promotie van Catch & Release

Belgian Fly Fanatics is een onafhankelijk, non-profit blog om alle vliegvissers, vliegvisverenigingen, -clubs, -stuurgroepen en -federaties in België en ver daarbuiten te verenigen tot het promoten van ‘Catch & Release’. Het nader tot elkaar brengen van geïnteresseerden in één grote no-kill familie, van de Vlaamse kustwateren tot de Waalse snelstromende rivieren, van de Noordpool tot Antartic.

Een blog als ontmoetingsplaats voor alle vliegvissers die C&R een warm hart toedragen en die gebruikt kan worden voor het uitwisselen van berichten, in de kijker brengen van nieuwe producten, riviernieuws, vliegbindpatronen, reservoirweetjes, uitzonderlijke belevenissen en vooral om het jonge volkje warm te maken voor het no-kill vliegvissen op een non-conformistische manier.


Engels is de voertaal naar internationale contacten toe om zo de internationale uitrolling van C&R te bewerkstelligen.

De doelstelling is nobel en de wereld staat voor BFF open. Gevestigde waarden worden niet geschoffeerd, de georganiseerde vliegvisorganen gaan ze niet verhuizen, ze gaan er gewoon onafhankelijk naast werken en in de toekomst misschien ook mee samenwerken. BFF heeft een visie en een doel en daar gaan ze voor. Zie https://www.facebook.com/Belgianflyfanatics/?pnref=story
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer