Bomvol programma voor jong en oud op de Hengelsport- en Botenbeurs!

Dit jaar is de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Naast de lezingen van bekende vissers zal de beurs bol staan van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Leuk voor jong en oud. Kinderen tot en met dertien jaar mogen zelfs gratis de beurs bezoeken! Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017.

Vaste Stokkenshow


Dit jaar wordt wederom een vaste hengelshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste hengels strak in het gelid naast elkaar.

De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features, neem de hengels een voor een ter hand en kijk welke bij jou past.

Lezingen
Op de beurs worden lezingen gehouden door onder andere: Marco Kraal, Michiel Pilaar,
Pieter van de Werfhorst, Dietmar Isaiasch, Bertus Rozemeijer en Jan van de Bovenkamp.

Drilsimulator
Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong en oud!

Best New Product
Bezoekers mogen ook dit jaar weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Er is keuze uit de meest innovatieve paradepaardjes van grote merken zoals: SPRO, Albatros, Fox, Zebco en Pure Fishing. Het product met de meeste stemmen krijgt de Total Best New Product Awards.

Jeugdprogramma

Ook voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs.

Alle kinderen tot en met 13 jaar mogen GRATIS naar de beurs! Er is genoeg te doen: Met een stempelkaart kunnen kinderen allerlei opdrachten op het Stekkieparkoers uitvoeren voor een goodiebag van Sportvisserij Nederland. Een nieuw onderdeel van de stekkietour is een grabbelton met honderden prijsjes op de stand van Hengelsportcadeau.nl. Verder organiseert H.S.V. Groot Rotterdam ook dit jaar weer een castingbaan.

 

Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.


Handy Fish

Op de stand van Handy Fish kun je tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs een kijkje nemen naar klassieke hengelsportmaterialen. 

Je mag ook je oude hengelsportmateriaal, hengels of molens of oud kunstaas en dergelijke, meenemen voor een taxatie, inruil of gewoon om iets meer over de geschiedenis ervan te leren. Een deel van deze hengels en molens wordt ook te koop aangeboden en zodoende kun je wellicht een kopie van je eerste werpmolen of hengel terugkopen. Website: www.handyfish.nl.

Albatros Hengelsport
Op de stand van
Albatros Hengelsport kun je dit jaar weer een hoop nieuws verwachten! Het enthousiaste team staat voor je klaar om je de allernieuwste producten te laten zien, ruiken, voelen of zelfs uit te proberen in de prachtige waterbak op de stand. Albatros Hengelsport verdeelt naast het eigen productaanbod diverse gerenommeerde merken zoals Keitech, Spomb, Hester, Petzl & Predox. Website: www.albatroshengelsport.com.

Evezet
Op de stands van Evezet/Rapture en Marukyu/Frenzee zullen toppers uit de wedstrijdscene en enthousiaste roofvissers regelmatig demo’s geven.
Evezet showt haar nieuwe 2018 set additieven en het vernieuwde XXL Commercial in bonus packs. Tevens is er het nieuwe deeg voor witvis en karper. Wedstrijdtoppers geven uitleg over gebruik en bereiding! Frenzee showt haar nieuwe 2018 items waaronder de in de UK als beste geteste vaste hengel de Precision FXT 16 meter pack maar ook het ingenieuze 360 lock systeem! Marukyu laat o.a. haar nieuwste aanwinst op het gebied van lokvoer zien, speciaal op verzoek voor de EU markt is er een nieuwe Luxus variant beschikbaar, gericht vissen op de echt grote brasem en andere witvissen gaat zo gemakkelijker worden dan ooit! Team Rapture is er weer met de demotank en laat graag de schitterende actie van diverse aassoorten zien! Ook zijn er de nieuwe UL hengels van absolute top kwaliteit. Website: www.evezet.nl.

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 – online ticketverkoop gestart!
Op de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs
in de Jaarbeurs Utrecht (hét hengelsportdomein van Europa) staan op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter begin december ruim 160 standhouders uit heel Europa. De beurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers uit Nederland en de ons omringende landen.

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur

Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.

160 internationale hengelsportbedrijven

20.000 m² beursoppervlak

Grootste hengelsportbeurs van Europa

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Predatorsquare en Carpsquare
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer