Carpsquare beurs-binnen-de-beurs voor de karpervisser

Een groot gedeelte van het oppervlak van de Utrechtse Jaarbeurshallen zal tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs op CarpSquare worden ingericht met karper gerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’.

Uiteraard zullen er veel nieuwe producten voor het karpervissen te zien zijn op de beurs. Zowel voor het passieve vissen op karper, zittend achter een rodpod en wachtend tot een van de elektronische beetverklikkers afgaat, als voor de karpervisser die met de pen of met oppervlakteaas langs de oevers van een karperwater op zoek gaat naar karper. Hieronder al wat tipjes van de sluier qua nieuwe producten.

Arca


De B-Carp Multi Bag – Led Lamp uit het assortiment van Arca is een ruime opbergtas voor allerhande accessoires. Binnenin is een ledlamp voorzien, ideaal om tijdens het nachtvissen alle accessoires te verlichten. De bovenzijde van de tas kan tevens gebruikt worden als tafel.

CG Baits


Wil jij nu al kennis maken met de nieuwe boilie voor komend jaar van CG Baits? Een boilie op basis van tunameel en indian spices, een geëxtraheerde basismix, yeast, gemalen zaden, tuna olie, liquid tuna, betaine hcl, boterzuur, indian spicy flavour en lmps sweetner. Met zijn in eerste instantie zoete smaak, volgt er een explosie van smaakstoffen met een pittig karakter.

Fox


Dit jaar zijn de nieuwe RX+ beetmelder en Horizon X5 hengels te bezichtigen op de stand van Fox. Naast alle nieuwe producten zoals tenten, luggage, beetmelders en hengels zijn er natuurlijk ook teamleden en consultants van Fox aanwezig.

Hengelsport Leiden


Op de beurs heeft Hengelsport Leiden een exclusieve samenwerking met de mannen van Strategy. Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn op de stand van HSL. Daarnaast zullen er knallers van beursaanbiedingen te vinden zijn!

House of Carp


House of Carp is van de partij op de stand van Hengelsport Leiden. De webshop zal er wederom staan met truien en T-shirts met allerlei opdrukken! Daarnaast zullen de typische House of Carp items als transducerstangen, muggennetten, hengelnetjes ook verkrijgbaar zijn!

Leonard Sports


Uiteraard neemt Leonard Sports een grote collectie Sportex hengels mee naar de beurs in Utrecht. Naast een serie die er traditioneel uitziet komt er ook een Paragon Carp ‘Old School’ met een gedeelde handgreep van natuurkurk. De Sportex DNA Carp is gebouwd op een nieuw ontwikkelde blank gemaakt van high-performance carbon uit Japan.

Opjeautoslapen.nl


Opjautoslapen.nl brengt je precies wat het zegt: slapen op het dak van je auto, in comfortabele, super slimme daktenten. Opjeautoslapen.nl brengt voor mensen die snel, gemakkelijk en comfortabel mooie plekjes willen verkennen met elke willekeurige personenauto, twee typen daktenten, de ‘Miles’ en de ‘Hopper’.

Paddy Hengelsport


Paddy Hengelsport komt met het nieuwe Defender pakket van JRC naar de beurs. Tot de nieuwe producten behoren o.a. de JRC Defender Peak Bivvy in 1 Man en 2 Man uitvoeringen. Deze karpertenten zijn vervaardigd van 5000HH 210D PU-gecoat polyester met afgeplakte naden en verstevigde bevestigingspunten.

RidgeMonkey


Op de stand van Hengelsport Leiden zullen de mannen van RidgeMonkey te vinden zijn met hun gehele assortiment. Wat te denken van de immer bekende toasters? Of het nieuwe hoofdlampje met het extra groene ledje? Natuurlijk zal ook de nieuwe Quad Connect Stove live te aanschouwen zijn.

Strategy


De QC Heavy Sinker is een eenvoudig op de onderlijn te schuiven verzwaring van Strategy dat er voor zorgt dat de onderlijn strak op de bodem blijft liggen en perfect de bodemcontouren volgt. Daarnaast kan de QC Heavy Sinker ook als contragewicht fungeren.

Tactic Carp


Het Tactic Carp Regenpak is hét regenpak op het gebied van outdoor kleding. Door het gebruik van waterdichte YKK ritsen en afgesealde naden garandeert Tactic Carp een 100% waterdichtheid. Het TC Regenpak is gemaakt van waterdicht ripstop materiaal, waardoor dit pak duurzamer is dan een regulier regenpak.

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur

Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.

160 internationale hengelsportbedrijven

20.000 m² beursoppervlak

Grootste hengelsportbeurs van Europa

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare

Carpsquare beurs-binnen-de-beurs voor de karpervisser

Ben je vorig jaar op Carpsquare geweest? Deze beurs binnen de Hengelsport- en Botenbeurs zal van 1 tot en met 3 december 2017 veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse Jaarbeurshallen zal namelijk worden ingericht met karper gerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’.

Uiteraard zullen er veel nieuwe producten voor het karpervissen te zien zijn op de beurs. Zowel voor het passieve vissen op karper, zittend achter een rodpod en wachtend tot een van de elektronische beetverklikkers afgaat, als voor de karpervisser die met de pen of met oppervlakteaas langs de oevers van een karperwater op zoek gaat naar karper. Karper is te vinden op vrijwel alle wateren in de Benelux en ze kunnen aanzienlijke gewichten bereiken, de reden waarom ze veel sportvissers van jong tot oud aanspreken. Hieronder al wat tipjes van de sluier qua nieuwe producten.

Hengelsport Leiden


De mannen van Hengelsport Leiden staan voor het eerst op de beurs in Utrecht. De winkel is gevestigd in het altijd gezellige Leiden en kent haar bestaan sinds 2014. HS Leiden is een winkel die gespecialiseerd is in met name de karpervisserij en de visserij op roofvis met doodaas, maar ook over een ruim aanbod witvis beschikt. Service en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.

Op de beurs heeft HSL een exclusieve samenwerking met de mannen van Strategy. Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn op de stand van HSL. Daarnaast zullen er knallers van beursaanbiedingen te vinden zijn! Het loont zeker om de mannen van een bezoekje te voorzien! Website: www.hengelsportleiden.nl.

 

Opjeautoslapen.nl


Voortaan 's morgens als eerste op je visstek staan? Dat kan... dit is het ideale nachtverblijf voor de sportvisser! Een nieuwe, slimme manier voor een weekend weg, of een hele zomervakantie op pad. Opjautoslapen.nl brengt je precies wat het zegt: slapen op het dak van je auto, in een comfortabele, super slimme daktent.

Femke van opjeautoslapen.nl brengt voor mensen die snel, gemakkelijk en comfortabel mooie plekjes willen verkennen met elke willekeurige personenauto, twee typen daktenten, de ‘Miles’ en de ‘Hopper’. Samen met de ‘Skadu’, een vreselijk handige, multifunctionele luifel bij zon en regen en de ‘Anvil’, een compact, maar hartverwarmend kacheltje, biedt opjeautoslapen.nl een totaal oplossing voor de mobiele kampeerder die liever van de natuur geniet dan van het opzetten van zijn tent.

 

RidgeMonkey


Op de stand van Hengelsport Leiden zullen de mannen van het als een komeet stijgende RidgeMonkey te vinden zijn met hun gehele assortiment. Wat te denken van de immer bekende toasters? Of het nieuwe hoofdlampje met het extra groene ledje?

Natuurlijk zal de nieuwe Quad Connect Stove live te aanschouwen zijn, een schitterend vierkant stoofje, waarmee de koks aan de waterkant de lekkerste gerechten kunnen bereiden.

RidgeMonkey begeeft zich sinds enkele maanden ook op het gebied van end tackle en ook dit kun je rustig bekijken tijdens de beurs. Er zal een geheel team van consultants te woord staan om alles te demonstreren! Website: www.ridgemonkey.co.uk.

 

Arca


De B-Carp Multi Bag – Led Lamp uit het assortiment van Arca is een ruime opbergtas voor allerhande accessoires. De bodem bestaat uit een stevige EVA basis voor maximale bescherming van het materiaal.

Binnenin is een ledlamp voorzien, ideaal om tijdens het nachtvissen alle accessoires te verlichten. Deze ledlamp kan ook gebruikt worden als aparte hoofdlamp.

De bovenzijde van de tas kan tevens gebruikt worden als tafel. Website: www.arca-bifa.com.

 

House of Carp


House of Carp is ook van de partij op de stand van Hengelsport Leiden. De webshop, die van oudsher bekend staat om haar ludieke kleding, zal er wederom staan met truien en t-shirts met allerlei opdrukken! Gewoon de print uitzoeken die je wilt, dan een trui in de kleur die je wilt en drukken maar.

Daarnaast zullen de typische House of Carp items als transducerstangen, muggennetten, hengelnetjes ook verkrijgbaar zijn! Website: www.houseofcarp.com.

 

Strategy


De QC Heavy Sinker is een eenvoudig op de onderlijn te schuiven verzwaring van Strategy dat er voor zorgt dat de onderlijn strak op de bodem blijft liggen en perfect de bodemcontouren volgt. Daarnaast kan de QC Heavy Sinker ook als contragewicht fungeren.

Desgewenst kan het loodje hergebruikt worden door deze te combineren met de QC Heavy Sinker Bar.

Website: www.strategycarp.eu.

 

Leonard Sports 


Uiteraard neemt
Leonard Sports een grote collectie Sportex hengels mee naar de beurs in Utrecht. Naast een serie die er traditioneel uitziet komt er ook een Paragon Carp ‘Old School’ met een gedeelde handgreep van natuurkurk. De hele serie heeft een mooie parabolische actie, genieten! Naast de afstandshengels is er de Paragon Carp ‘Old School’ Float. Twee mooie hengels voor de pen of de oppervlaktevisserij. Adviesprijzen lopen van € 159,95 - € 229,95.

De Sportex DNA Carp is gebouwd op een nieuw ontwikkelde blank gemaakt van high-performance carbon uit Japan.

Dit carbon geeft de blank een enorme herstelcapaciteit waardoor er eenvoudig verre en precieze worpen mee te maken zijn. Sober afgebouwd met Fuji Long Cast K geleideogen en een Fuji DPS reelhouder. In de DNA Carp serie zijn ook een tweetal stalker modellen opgenomen. Deze zijn voorzien van een volledig kurken handgreep. Adviesprijzen lopen van € 254,95 - € 329,95. Website: www.leonardsports.nl.

 

Tactic Carp


Het Tactic Carp Regenpak is hét regenpak op het gebied van outdoor kleding. Door het gebruik van waterdichte YKK ritsen en afgesealde naden garandeert Tactic Carp een 100% waterdichtheid.

Het TC Regenpak is gemaakt van waterdicht ripstop materiaal, waardoor dit pak duurzamer is dan een regulier regenpak. Binnenvoering van Meshliner zorgt voor extra isolatie en een ademende werking.

Hoogwaardige waterdichte YKK ritsen, verlaagde achterzijde jas voor optimaal warmtebehoud en regenbescherming, 100% uitwasbaar.

Winddichte en afgesloten mouwen, aanrijgkoorden voor een optimale pasvorm. Het TC regenpak is leverbaar in de kleuren zwart en groen en de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. Website: www.tacticcarp.com.

 

Fox


2017 is het jaar van Fox en daarom zijn zij natuurlijk ook weer aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. In 2017 zijn en meerdere producten gelanceerd die Fox echt onderscheiden van de rest. Zo zijn dit jaar de nieuwe RX+ beetmelder en Horizon X5 hengels te bezichtigen op de stand van Fox. Beide producten vallen onder de meest geavanceerde karpermaterialen van nu, iets waarvan het hart van de fanatieke karpervisser sneller gaat kloppen.

Naast alle nieuwe producten zoals tenten, luggage, beetmelders en hengels zijn er natuurlijk ook teamleden en consultants van Fox aanwezig. Deze staan heel de dag klaar om alle vragen te beantwoorden en demonstraties te geven. Fox is ook dit jaar een merk waar je als karpervisser zeker even een kijkje bij moet gaan nemen. Website: www.foxint.com.

 

Paddy Hengelsport
Paddy Hengelsport
komt met het nieuwe Defender pakket van JRC naar de beurs. Tot de nieuwe producten behoren o.a. de JRC Defender Peak Bivvy in 1 Man en 2 Man uitvoeringen. Deze karpertenten zijn vervaardigd van 5000HH 210D PU-gecoat polyester met afgeplakte naden en verstevigde bevestigingspunten.

De luifel biedt een goede bescherming voor de ingang van de tent, er bevinden zich ventilatieopeningen met muggengaas aan de voor- en achterzijde.

Het stevige en lichtgewicht grondzeil kan met klittenband vastgezet worden. Website: www.paddyhengelsport.nl.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 – online ticketverkoop gestart!
Op de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs
in de Jaarbeurs Utrecht (hét hengelsportdomein van Europa) staan op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter begin december ruim 160 standhouders uit heel Europa. De beurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers uit Nederland en de ons omringende landen. Bestel je ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar Noorwegen voor vier personen t.w.v. 3000 euro!

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur

Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.

160 internationale hengelsportbedrijven

20.000 m² beursoppervlak

Grootste hengelsportbeurs van Europa

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer