Carpsquare beurs-binnen-de-beurs voor de karpervisser

Een groot gedeelte van het oppervlak van de Utrechtse Jaarbeurshallen zal tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs op CarpSquare worden ingericht met karper gerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’.

Uiteraard zullen er veel nieuwe producten voor het karpervissen te zien zijn op de beurs. Zowel voor het passieve vissen op karper, zittend achter een rodpod en wachtend tot een van de elektronische beetverklikkers afgaat, als voor de karpervisser die met de pen of met oppervlakteaas langs de oevers van een karperwater op zoek gaat naar karper. Hieronder al wat tipjes van de sluier qua nieuwe producten.

Arca


De B-Carp Multi Bag – Led Lamp uit het assortiment van Arca is een ruime opbergtas voor allerhande accessoires. Binnenin is een ledlamp voorzien, ideaal om tijdens het nachtvissen alle accessoires te verlichten. De bovenzijde van de tas kan tevens gebruikt worden als tafel.

CG Baits


Wil jij nu al kennis maken met de nieuwe boilie voor komend jaar van CG Baits? Een boilie op basis van tunameel en indian spices, een geëxtraheerde basismix, yeast, gemalen zaden, tuna olie, liquid tuna, betaine hcl, boterzuur, indian spicy flavour en lmps sweetner. Met zijn in eerste instantie zoete smaak, volgt er een explosie van smaakstoffen met een pittig karakter.

Fox


Dit jaar zijn de nieuwe RX+ beetmelder en Horizon X5 hengels te bezichtigen op de stand van Fox. Naast alle nieuwe producten zoals tenten, luggage, beetmelders en hengels zijn er natuurlijk ook teamleden en consultants van Fox aanwezig.

Hengelsport Leiden


Op de beurs heeft Hengelsport Leiden een exclusieve samenwerking met de mannen van Strategy. Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn op de stand van HSL. Daarnaast zullen er knallers van beursaanbiedingen te vinden zijn!

House of Carp


House of Carp is van de partij op de stand van Hengelsport Leiden. De webshop zal er wederom staan met truien en T-shirts met allerlei opdrukken! Daarnaast zullen de typische House of Carp items als transducerstangen, muggennetten, hengelnetjes ook verkrijgbaar zijn!

Leonard Sports


Uiteraard neemt Leonard Sports een grote collectie Sportex hengels mee naar de beurs in Utrecht. Naast een serie die er traditioneel uitziet komt er ook een Paragon Carp ‘Old School’ met een gedeelde handgreep van natuurkurk. De Sportex DNA Carp is gebouwd op een nieuw ontwikkelde blank gemaakt van high-performance carbon uit Japan.

Opjeautoslapen.nl


Opjautoslapen.nl brengt je precies wat het zegt: slapen op het dak van je auto, in comfortabele, super slimme daktenten. Opjeautoslapen.nl brengt voor mensen die snel, gemakkelijk en comfortabel mooie plekjes willen verkennen met elke willekeurige personenauto, twee typen daktenten, de ‘Miles’ en de ‘Hopper’.

Paddy Hengelsport


Paddy Hengelsport komt met het nieuwe Defender pakket van JRC naar de beurs. Tot de nieuwe producten behoren o.a. de JRC Defender Peak Bivvy in 1 Man en 2 Man uitvoeringen. Deze karpertenten zijn vervaardigd van 5000HH 210D PU-gecoat polyester met afgeplakte naden en verstevigde bevestigingspunten.

RidgeMonkey


Op de stand van Hengelsport Leiden zullen de mannen van RidgeMonkey te vinden zijn met hun gehele assortiment. Wat te denken van de immer bekende toasters? Of het nieuwe hoofdlampje met het extra groene ledje? Natuurlijk zal ook de nieuwe Quad Connect Stove live te aanschouwen zijn.

Strategy


De QC Heavy Sinker is een eenvoudig op de onderlijn te schuiven verzwaring van Strategy dat er voor zorgt dat de onderlijn strak op de bodem blijft liggen en perfect de bodemcontouren volgt. Daarnaast kan de QC Heavy Sinker ook als contragewicht fungeren.

Tactic Carp


Het Tactic Carp Regenpak is hét regenpak op het gebied van outdoor kleding. Door het gebruik van waterdichte YKK ritsen en afgesealde naden garandeert Tactic Carp een 100% waterdichtheid. Het TC Regenpak is gemaakt van waterdicht ripstop materiaal, waardoor dit pak duurzamer is dan een regulier regenpak.

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur

Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.

160 internationale hengelsportbedrijven

20.000 m² beursoppervlak

Grootste hengelsportbeurs van Europa

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer