De feestdagen zijn in aantocht bij Fish Inn Hengelsport

Met de superscherpe marges van tegenwoordig is het helaas niet meer mogelijk om een 10% kortingsactie zoals voorheen te doen. Maar met de feestdagen in het verschiet kan Fish Inn natuurlijk niet achterblijven met een paar prachtige aanbiedingen. Onderstaand nemen we een paar prachtige aanbiedingen met jullie door.


Nash Titan TC voor € 299,95
De Nash Titan TC is een van de superlichte Titan modellen. Deze Nash Titan is perfect voor de mobiele visserij doordat de Nash Titan TC extra licht is gemaakt, toch blijft deze Nash tent overeind in alle weersituaties. De Nash Titan TC is gemakkelijk in te klappen en met een transportlengte van 120 centimeter en een gewicht van maar 9,5 kilogram is de Nash Titan TC ook nog gemakkelijk te transporteren. De Titan met een adviesprijs van maar liefst € 440,- wordt nu aangeboden voor € 299,95; voor alle info klik je hier.

 

Deeper Pro+ € 229,95 met gratis Petzl Tikka hoofdlamp
De legendarische Deeper fishfinder is nu nog aantrekkelijker om aan te schaffen. Rond de feestdagen heeft Fish Inn een prachtige actie lopen met Deeper. Ondanks dat de Deeper al superscherp geprijsd is, ontvang je nu bij aanschaf van een Deeper Pro+ een gratis Petzl Tikka koplamp met een lichtsterkte van 100 lumen. Met deze uitrusting kan het niet meer misgaan aan de waterkant, wisten jullie al dat de Deeper fishfinder perfect te gebruiken is in combinatie met jouw voerboot! Voor alle info
rmatie klik je hier.

Wil jij meer Nash tenten bekijken of wil jij meer informatie over de fishfinders klik dan hier.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer