Evezet Fishing exclusief verdeler Marukyu, BaitFactory en Ecogear/Nories

Onlangs tekenden CEO Europe John Loftus namens Marukyu en Brandmanager Jan van de Bovenkamp namens Evezet in Nijkerk de overeenkomst. En dus is het met gepaste trots dat we je melden dat de overeenkomst met alle bovenstaande merken gesloten is en wij de sportvisser nog breder kunnen bedienen.

Naast de reeds populaire merken zoals o.a. Evezet, Frenzee, Trabucco, Kamasan, Ringers en CatGear nu dus deze schitterende merken en producten. High-end en toch betaalbaar is ons streven, we zullen met de winkeliers in jouw omgeving samenwerken om een breed pakket aan te kunnen bieden.

Marukyu is wellicht de grootste lokvoerproducent ter wereld, een prima sparringpartner dus, ook de op biologische basis geproduceerde imitatie-baits zijn state of the art!


Baitfactory is een merk met een schitterende range aan top boilies en pellets, liquids en additieven.


Ecogear/Nories
zijn Soft- en Hardbait merken waar een klein pakket high-end hengels aan toe is gevoegd, de passie spat af van alle topproducten die voor alle predatoren schijnbaar onweerstaanbaar zijn!


We zullen op alle mogelijke manieren de merken onder de aandacht brengen, op beurzen, open dagen, via web en ook Facebook zal regelmatig aandacht worden gegeven aan deze topmerken!

Binnenkort een product update op deze website!

Website: www.evezet.nl.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer