Fish On, Game On!

Dovetail Games kondigt de release aan van Euro Fishing voor PlayStation®4.

Dovetail Games, de multi-awardwinnende ontwikkelaar en uitgever heeft aangekondigd dat het, na de succesvolle introductie voor de Xbox One, nu Dovetail Games Euro Fishing zal lanceren voor het PlayStation®4 systeem op dinsdag 11 april 2017. Het computerspel kan nu al besteld worden in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland met een korting van 20 procent en het zal ook voor korte tijd met dezelfde korting in de USA gelanceerd worden.

Of je nu een nieuwkomer bent of een ervaren sportvisser, Euro Fishing brengt op authentieke en accurate wijze de ervaring van het echte vissen bij jouw thuis op de comfortabele sofa. Welkom bij het grootse indoors!

Tot de instellingen van het computerspel behoort ‘Freedom Fishing’ waarbij je kunt oefenen op een van de vijf wateren die in het spel opgenomen zijn; vis in je eigen tempo om een van de vele indrukwekkende vissen, zoals de ‘Big Plated’ en de ‘Box Common’, te vangen die onder het wateroppervlak schuil gaan. Of je kunt de strijd aangaan met vrienden en andere gelijkgestemde sportvissers in de snelle ‘Tournament Fishing’ module, waarbij vangsten bijgehouden worden in qua tijd gelimiteerde wedstrijden; je kunt hierbij telkens plaatsen opschuiven op het uitslagenbord totdat je de beste sportvisser ter wereld geworden bent!

Om een dergelijk extra level aan realisme aan het spel toe te voegen heeft Simon Scott, een expert op het gebied van het gedrag van vissen in de UK, de nodige adviezen en ondersteuning gegeven om er voor te zorgen dat de vissen in het spel werkelijk levensecht zijn en ook is er, met toestemming van de fabrikanten, inhoud toegevoegd van bekende merken als Korda, Delkim, Mainline, Sonik Sports, RAD Angling en Wofte Clothing. Deze aanvullingen maken het spel echt authentiek.

De reacties op het spel vanuit de sportvismagazines zijn tot nu toe uitermate positief geweest:

Outstanding; a new generation of game bringing realistic carp fishing to anglers of all ages.”
Total Carp Magazine

...the most realistic fishing game ever. Amazing!”
Angling Times

We’re delighted to be able to bring Euro Fishing to the PlayStation®4 system”, vertelde Mark Greenway, Fishing Business Director bij Dovetail Games. “We set out to create a fun, authentic and challenging Fishing Simulation and we feel certain we’ve achieved that with all the different elements of this popular hobby coming together to make this title a truly realistic experience. Looking to the future we will continue to develop additional fishing experiences, add new and exciting content to the game and keep all our customers informed of the latest news and special offers at www.dtgfishing.com.”
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer