Fishing in Holland: hét startpunt van je visvakantie!

De homepage van Fishing in Holland.

Sportvisserij Nederland heeft www.fishinginholland.nl gelanceerd: dit is hét vertrekpunt voor een vistrip in eigen land. Hier vind je de gaafste bestemmingen en beste accommodaties voor de sportvisser – of je nu met je vismaten eropuit wilt of met het hele gezin op vakantie gaat. Laat je inspireren door wat Nederland op hengelsportgebied allemaal te bieden heeft!

Informatie over vissoorten die gevangen kunnen worden.

Nederland is een sportvisland bij uitstek. Bijna nergens ter wereld vind je zoveel viswater en zo’n gevarieerde visstand als in Nederland. Van kapitale 50 cm+ baarzen op de grote rivieren, tot snoeken van monsterformaat en 5 kg+ rivierbrasems. En van relaxed witvissen vanaf de campingoever, tot karpervissen vanaf een volledig ingerichte boot. Met www.fishinginholland.nl maakt Sportvisserij Nederland het de sportvisser zo gemakkelijk mogelijk om op visvakantie in eigen land te gaan.

Interactieve kaart.

Top-20 bestemmingen
De website is zo ingericht dat je als bezoeker snel en gemakkelijk de voor jou meest interessante visbestemmingen vindt. Door te zoeken op vistechniek – bijv. roofvissen, zeevissen of witvissen – of zelfs per vissoort, word je automatisch naar de beste locaties geleid. Ook krijg je een overzicht van de top-20 visbestemmingen van Nederland, inclusief korte beschrijving en de beste stekken. Denk aan vissen in hartje Amsterdam, op de grote rivieren, in het zeehavengebied van Rotterdam en de Grensmaas in Zuid-Limburg. Op de digitale kaart zie je bovendien in één oogopslag waar in de regio de hengelsportzaken, accommodaties, visgidsen en andere voorzieningen zijn. Dit alles wordt ondersteund door fraaie fotografie en informatieve video’s.

Informatie over vistechnieken.

Neem een kijkje
Jaarlijks komen zo’n 50.000 buitenlandse sportvissers naar Nederland om te vissen. Maar waarom zou je als Nederlander zelf ook niet eens in eigen land op visvakantie gaan? Even een paar dagen lekker uitwaaien in Zeeland met je vismaten? Gezellig met het gezin op vakantie, direct aan goed viswater en vissen vanuit de tuin van je vakantiebungalow? Check
www.fishinginholland.nl voor de mogelijkheden.Like ons op Facebook:
Facebook.com/fishinginholland.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer