Geef je aas een upgrade met Super Smog!

De naam Super Smog is voor veel karpervissers geen onbekende meer. Twee jaar geleden werd dit product geïntroduceerd door Martin SB. Inmiddels behoren de ‘Smogs’ voor velen tot de standaarduitrusting en zijn er mooie successen mee geboekt. Maar wat maakt de Super Smog nou zo uniek?

 

Onderscheidend vermogen
De Super Smog van Martin SB is niet zomaar een booster of een liquid. De karpervisser kan zich echt onderscheiden door dit product in te zetten. Deze vloeibare attractor zorgt namelijk niet voor een standaard wolk die meteen in de richting van de oppervlakte van het water stijgt. Op het moment van het uitlekken zal de Super Smog over de bodem weg kruipen om oppervlakte te creëren. Vervolgens zal deze ‘weggekropen’ Smog, na enige tijd, opstijgen richting het wateroppervlak. Met Super Smog wordt het bereik aanzienlijk vergroot en daarmee ook de kans op het vangen van een karper.

Ideaal voor de witvisserij
Super Smog is ideaal om toe te passen bij de witvisserij. Meng een hoeveelheid Super Smog door je lokvoer en brasems en voorns zullen je voerplek en dus je haakaas eerder detecteren. Stroomt het water? Voer dan vaak kleine hoeveelheden bij zodat de stek blijft lopen.

 

Breed inzetbaar
Tegenwoordig zijn de manieren om een karper te vangen nogal uiteenlopend. Super Smog biedt een uitkomst voor alle disciplines binnen de karpervisserij. Het product is namelijk geschikt voor het soaken van boilies, pellets, particles, zig- en stickmixen en ga zo maar door. Met de Super Smog in handen is het mogelijk om voer en aas enorm attractief te maken. Een extra voordeel is dat de Super Smogs 100% PVA-vriendelijk zijn. Met de komst van de nieuwe SWEET 17, zijn er maar liefst negen smaken verkrijgbaar: Fish, Sweet, Hot, Garlic, Tiger Nuts, Monster Crab, Peach & Pineapple, Scopex Cream en de SWEET 17. De ruime keuze tussen de smaken maakt het eenvoudiger om de Super Smog af te stemmen op het voer of aas.

Of je er nou met het pennetje op uit gaat, lekker achter de steunen blijft wachten op die verlossende run of toch liever een broodkorst laat zakken voor de neus van die lastig vangbare karper; de Super Smog kan het verschil maken. Ervaar het zelf en laat je overtuigen! Super Smog is PVA-vriendelijk.

 

Ook in de winter werkt Super Smog perfect!

 

Bekijk hieronder de Super Smog video:


 

Voor meer informatie en direct bestellen: www.martinsb.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer