Goede doel dag bij forelvisvijver Vissen bij de Zuilen

Forelvisvijver Vissen bij de Zuilen organiseert dit jaar op 29 juli voor het eerst het 'Goede doel vissen'. Voor deze dag hebben zij Stichting PeuterFonds gekozen als goede doel en de gehele omzet van de middagsessie (14:00 tot 18:00 uur) wordt gedoneerd aan het PeuterFonds. Een geweldig mooi initiatief!

Het PeuterFonds bestuur is uitgenodigd en zal deze dag bijwonen om zijn sportvis-activiteiten voor kinderen met een beperking of gezondheidsproblemen te promoten. Wil je ook een steentje bijdragen, kom deze dag gezellig vissen.

Tot de 29e bij Vissen bij de Zuilen in Hillegom! Meer informatie over de Goede doelen vissen is te lezen op: https://www.vissenbijdezuilen.nl/goede-doel-vissen-peuterfonds-29-juli-2017/


PeuterFonds aanwezig op Open Dag GHV

Op zaterdag 26 augustus houdt de s Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (GHV) een Open Sportvisdag vol met activiteiten en demonstraties bij het clubhuis in recreatiegebied Madestein in Den Haag.

Er zijn tal van activiteiten en demonstraties op het gebied van vliegvissen, karpervissen, roofvissen en witvissen waar ook de jeugd alle kneepjes van het vissen kan leren. Op het water aan het clubhuis zijn bellyboten en viskajaks aanwezig. Er zijn zelfs twee Ultraskiffs te vinden, hét nieuwste op het gebied van visboten!

Het PeuterFonds is aanwezig om de bezoekers te informeren over onze mooie stichting. Natuurlijk komen wij niet met lege handen, er zal een leuke enveloppenloterij zijn op onze stand. Ben jij er ook bij om een of meerdere loten te kopen?

Stichting PeuterFonds
Koopvaardersplantsoen
1034 KE Amsterdam
Website: www.peuterfonds.nlCopyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer