Grote Prijs Mohets & Amblève 2016

Voor de zesde keer heeft de club Mohets & Amblève op het prachtige reservoir van Rabais hun internationale Grote Prijs georganiseerd. Met 34 ploegen uit België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg een stevig deelnemersveld met aardig wat kleppers aan de start.

A. Vanrijkel en J. Lorquet schreven deze Grote Prijs op hun naam.

Deze spannende wedstrijd wordt ook de ‘Hammenklassieker’ genoemd want de organisatoren hebben een groothandel in Spaanse en Italiaanse kwaliteitshammen en zo liggen er jaarlijks een tiental op de prijzentafel. We hoeven jullie niet te vertellen dat deze lekkernijen behoorlijk in de smaak vallen.


F. Frison en J.M. Veritier behaalden de tweede plek.

Met temperaturen tegen het vriespunt aan en bijna geen wind was het geen sinecure om in elke manche een visje te vangen, geen enkele ploeg slaagde daarin. Uitgekiend vissen, super geconcentreerd zijn en wat geluk met de plaatsenloting bepaalden het eindresultaat.

Op de derde plaats T. Jamagne en J. Zapo.

De winst ging naar A. Vanrijkel – J. Lorquet, voor F. Frison – J.M. Veritier, op de derde plaats T. Jamagne - J. Zapo en veteraan van vele ‘vliegvisoorlogen’ G. Vinck werd samen met G. Janssens mooi vierde, één visje meer… bekend verhaal. De jongste uit het gezelschap, G.Loomis youngster Giani werd samen met S. Egemen (Fasna Flyfishing) tiende, één visje meer…

G. Vinck werd samen met G. Janssens mooi vierde.

Youngster Giani Devooght werd samen met Semih Egemen tiende.

Meer info op de FB-pagina van M&A of op https://sites.google.com/site/moucheursourtheambleve/
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer