Handige Attwood hulpmiddelen (6)

Attwood 12V schijnwerper.

Wanneer de dagen weer flink korter zijn en daarmee ook de visdagen, wordt er vaak getrailerd in de schemering en soms zelfs als het nog of al weer donker is. Om goed zicht te hebben bij het inladen van al je (vis)spullen in de boot en of je veilig naar de helling kunt rijden heeft Attwood een handig hulpje in het assortiment.

Nu kan dat prima met een zgn. hoofdlamp of een zaklantaarn, maar het is maar de vraag of die voldoende licht produceren. Met de draagbare 12V schijnwerper van Attwood weet je zeker dat je voldoende zicht hebt.

Deze compacte 5-Watt LED schijnwerper produceert namelijk 400 lumens en heeft een levensduur van tussen de 50.000 en 100.000 branduren. Het compacte formaat zorgt er voor dat er altijd wel een plekje is om hem op te bergen ergens in je boot.

Naast een goede navigatieverlichting die je altijd dient te voeren in verband met de veiligheid, is het bovendien handig om ook wat extra licht te hebben om te kijken waar je naar toe vaart en of er geen obstakels in de weg liggen wanneer je eenmaal op het water bent.

Ook om de oever te lokaliseren, ondiep water te zien voordat je boot is vastgelopen en de trailerhelling terug te vinden en in de juiste hoek aan te varen is een beetje extra licht geen overbodige luxe.

Uitgevoerd in stevig, warmtebestendig geel-zwart plastic met een ruim drie meter lang snoer met een 12-volt adapter stekker met zekering. Verkrijgbaar bij jouw Mercury dealer.

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer