Kinderen t/m dertien jaar wederom gratis naar de Hengelsport- en Botenbeurs

De voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs van 1, 2 en 3 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Om gelijk met de deur in huis te vallen, wij geven elke beursdag een gratis Mitchell-hengel weg aan de eerste 350 kinderen! Achter de coulissen wordt weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen, zoals lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.

Drilsimulator op de stand van Sportvisserij Nederland.

Jeugdprogramma
Voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Met een stempelkaart kunnen kinderen op het ‘
Stekkieparcours’ allerlei opdrachten uitvoeren waarop ze een goodiebag van Sportvisserij Nederland in ontvangst mogen nemen.

'Thumbs up' voor de nieuwe beurs in 2017.

Casting Combat 
Hengelsportvereniging Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

Er is weer een Stekkieparkoers op de beurs.

Drilsimulator
Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud!

Ed en Marco van VisTv zijn ook weer van de partij.

Ed & Marco van VisTv
Op de beurs staan wederom de altijd vrolijke Ed Stoop en Marco Kraal van VisTv. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen, met ze op de foto en ook geeft Marco een lezing over z’n avonturen.

Ook Robert Grootenboer heeft aandacht voor de jeugd.

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Niet te vergeten, er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven: elke dag worden er 350 gratis Mitchell-hengels weggeven aan kinderen onder de zestien jaar! Dagelijks worden er twintig goodiebags t.w.v.
75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017
Bestelt je je ticket online, dan profiteer je van vele voordelen. Op een online ticket bespaar je maar liefst drie euro én je maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v.
3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN). Daarnaast kun je online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!


Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur

Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 50% korting.

160 internationale hengelsportbedrijven

20.000 m² beursoppervlak
• 18.000 bezoekers

Grootste hengelsportbeurs van Europa

Impressiefilmpje beurs 2016:


Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer