Marathonopening Treffers Fishing & Outdoor

 

Marathonopening van 32 uur bij Treffers - Fishing en Outdoor in Nieuwe Niedorp (N-H)

Marathonopening van 32 uur bij Treffers – Fishing en Outdoor in Nieuwe Niedorp (Noord-Holland).

Nog niet zo heel lang geleden opende Treffers Fishing & Outdoor haar winkeldeuren in het pittoreske Nieuwe Niedorp. De eigenaren Johan en Tiny Treffers zijn geen nieuwkomers in de hengelsportbranche. Al ruim drie jaar zijn zij actief als importeur en verdeler van o.a. Karpela Cont. en DiamondBaits in de Benelux gekoppeld aan een webshop. Het team wordt compleet gemaakt door zoon Johnny en dochter Tamara.

Na een grootschalige verbouwing werd een voormalige bakkerswinkel aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp omgetoverd tot een hengelsportwinkel anno 2016. Alhoewel Johan een fanatiek karpervisser is, biedt de winkel een uitgebreid assortiment voor de verschillende takken van de hengelsport. De karper-, roofvis-, witvis- en method- / feedervisserij vinden allemaal een prominente plaats in de nieuwe winkel.  Afgelopen 23 en 24 september was er een unieke opening. Treffers – Fishing & Outdoor is officieel geopend met een ludieke actie in de vorm van een marathonopening. Dit is in de hengelsport nog nooit eerder gebeurd.

Opening

Een marathonopening van 32 uur NON-STOP.

De start was vrijdag 23 september om 09:00 uur en het duurde tot zaterdag 24 september 17:00 uur. Met diverse speciale aanbiedingen in blokken van drie uur op de vrijdag. Dus elke drie uur een andere aanbieding die alleen in de winkel te verkrijgen was. Hiermee werd om 15:00 uur begonnen tot en met 03:00 uur. Met als afsluiter een opendeurdag op de zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur waarbij alles 10% korting heeft – OOK op de dan al lopende acties!!!

Opening

Volop aandacht ook van de lokale T.V.

De opendeurdag werd opgeluisterd met diverse bekende vissers die uitleg gaven aan de klanten en belangstellenden. Piet Vogel verzorgde op zaterdag 24 september om 10:30 uur de officiële opening.

Piet Vogel verzorgde op zaterdag 24 september om 10:30 uur de officiële opening.

Maar er waren meer bekende vissers aanwezig zoals b.v. Richard Gans, Erik Mulder en Michael Stalenhoef. Deze laatste verzorgde ook demonstraties op het gebied van roofvissen in het water voor de deur van de winkel. Er werd er een speciale fotoactie gehouden waarbij  mooie prijzen te winnen waren zoals jaarabonnementen van toonaangevende hengelsportbladen, cadeaubonnen, onderlijnenpakketten, emmers met boilies en nog meer. Het enige wat ze moesten doen was op de dag zelf een leuke, gekke of met een deelnemende visser op de foto en deze direct op de groepsfacebookpagina www.facebook.com/groups/TreffersFishingOutdoor/ plaatsen, met hun naam.

www.facebook.com/TreffersfishingOutdoor/

Treffers – Fishing & Outdoor
Dorpsstraat 163A
1733 AH Nieuwe Niedorp (N-H)
Telefoon: +31 (0)226 – 756 363
www.treffersfishingoutdoor.eu
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer