Mercury Marine introduceert de volgende generatie VesselView 903 display

Mercury Marine, marktleider op het gebied van scheepsaandrijving en -technologie, kondigt met trots de introductie van VesselView® 903 aan, de grootste en meest geavanceerde multifunctionele display van het bedrijf.

VesselView® 903 is voorzien van een 16:9-beeldverhouding, een glazen HD-touchscreen met een antiverblindingslaag en dimbare achtergrondverlichting. Net als de VesselView®703, die op de Miami International Boat Show in 2017 werd gelanceerd, bevat de nieuwe geavanceerde technologie alle Simrad®-accessoires voor de Go9-productlijn: Radar, Sonar-transducers, Fish Finder-transducers, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link, SiriusXM, C-Zone/Naviop digitaal schakelen en nog veel meer.

 

VesselView®903 beschikt over een ingebouwde 10Hz GPS- en kaartplotterfunctie (regionale elektronische plotterkaarten apart geleverd), een uniek touchscreen voor intuïtieve interactie tussen display en kaart (optionele interface met afstandsbedieningsknop is verkrijgbaar) en automatische kennisgeving van software-updates via de ingebouwde WiFi. VesselView®903 is vanaf december 2017 verkrijgbaar in EMEA.

Website: www.mercurymarine.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer