Mustad Ultra Point BBS: de allerscherpste

Mustad introduceert met de nieuwe range aan Ultra Point BBS karperhaken een serie kant-en-klare premium D-rig kwaliteits producten waar elke karpervisser op kan vertrouwen. De leidende hakenfabrikant gebruikt een nieuwe Ultrapoint 4.8 point technologie om een nóg betere inhaking te creëren.

D-rigs
De UltraPoint BBS serie bevat een veelvoud aan D-rig haken voor diverse D-rigs en doeleinden, zowel mét als zonder weerhaken. De Ultrapoint 4.8 pointtechnologie maakt de haken niet alleen sterker en scherper dankzij de ideale lengte van de haakpunt, maar ook dunner dan de gebruikelijke 4.3 haakpunten. Bovendien kregen de haken door een matte grijze look, genaamd TitanX, een zeer onopvallend, niet-glanzend uiterlijk aangemeten.

Geleider
De D-rig BBS haken zijn zoals bekend voorzien van een extra D-loop geleider voor de D-ring, waarmee Chodda-rigs, Zip-rigs en andere schuivende verbindingen met de boilie of ander haakaas gemaakt kunnen worden. In de serie UltraPoint BBS legt Mustad met deze state-of-the-art hakentechnologie de lat hoog voor de concurrentie. De fabrikant weet als geen ander hoe je een zo licht mogelijke aanbieding kunt construeren zonder afbreuk te doen aan scherpte en sterkte. Volgens de Noorse fabrikant de scherpste karperhaak ooit, die niet voor niets gepatenteerd werd.

In vier maten
De UltraPoint BBS range bestaat uit verschillende D-Rig haken, waaronder de BBS Wide Gaps, BBS Wide Cap Barbless, BBS Continental, BBS Chodda, BBS Chodda Barbless, BBS Weed Hooks en BBS Curve Shank Elite, …veelal in de vier maten 4, 6, 8 en 10.

 De D-rig heeft een ware opmars gemaakt in de karpervisserij.

Website: www.arca-bifa.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer