Nieuw management bij Svendsen Sport

Na de verkoop van Lars Svendsen’s bedrijf aan Maj Invest Equity achttien maanden geleden is er nu een nieuwe CEO die leiding gaat geven aan het bedrijf. Lars Svendsen legt uit: “nadat ik bijna veertig jaar leiding gegeven heb aan Svendsen Sport, is het nu tijd om een stapje terug te doen.”

Met de komst van de nieuwe eigenaren en een substantiële groei in de recente periode, staat het bedrijf er nu beter voor dan ooit. In 2016 zijn er enkele belangrijke veranderingen doorgevoerd bij Svendsen Sport, zoals het samenvoegen van Svendsen Sport en DAM en het aanstellen van het nieuwe management bij DAM. De beide logistieke centra zijn sindsdien samengevoegd, vernieuwd en verplaatst naar een gloednieuwe, state of the art locatie in Polen, waarmee we de groeiende vraag van onze klanten sneller en efficiënter kunnen verwerken. De controle over deze veranderingen was mijn laatste taak als CEO en ik ben blij dat dit nu succesvol afgesloten is.

Het is nu tijd voor een nieuwe leider die de teugels over kan nemen en voor een verdere groei zorg kan dragen. Ik ben dan ook blij Hans Maasbøl te mogen presenteren als onze nieuwe CEO.”

Hans Maasbøl, de nieuwe CEO, voor het Svendsen Sport team.

Hans Maasbøl is nu 47 jaar oud en heeft al een indrukwekkende zakencarrière achter de rug. Het meest recent was hij CEO van DK Company Copenhagen A/S, een van de bekendste modebedrijven van Denemarken met ook veel internationaal succes middels merken als InWear, Part Two, Soaked in Luxury en Martinique. Daarvoor was Hans CEO van Royal Copenhagen A/S, een bekende proceleinfirma, en International Sales Director van Pilgrim A/S, een Deens juwelenbedrijf.

Lars Svendsen vervolgt; “Hans’ wealth of experience in both whole and retail sales as well as his brand building and leadership skills, I’m 100% confident that he is the right person to take over the responsibility for our future journey”.

Hans had dit commentaar: “I am very happy for the opportunity to take over the position after Lars, who together with the rest of the team, have been running Svendsen Sport/DAM with great passion and innovation. There is great potential in our company and I’m excited to continue the strong growth to the benefit of our customers, suppliers, employees and owners. I’m very fortunate to have had Lars’ guidance when stepping into the company in order to obtain a clear insight and understanding of the company and our trade”.

 

Hans Maasbøl, de nieuwe CEO van Svendsen Sport.

Lars Svendsen behoudt zijn aandelen in het bedrijf en hij blijft ook betrokken bij de leiding van het bedrijf. In zijn nieuwe rol zal hij vooral toezicht houden op de productontwikkeling bij Svendsen Sport.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer