Nieuw: Sodafloat

Met de Sodafloat van Albatros kun je vissen en tegelijk voeren op elke afstand die je kunt werpen. In tegenstelling tot andere wagglers kun je met de Sodafloat vele aassoorten gebruiken. Of het nu maden, wormen, pellets, lokvoer of mais is, als het in de Sodafloat past zonder het aan te drukken kun je het gebruiken.

Je haakaas zal omringd worden door een verleidelijke aas-/voerwolk. De Sodafloat laat het voer vrij nadat hij een paar seconden in het water heeft gelegen. Dit geeft jouw haakaas de tijd om te zakken voordat het voer uit de vlotter vrijkomt.

De Sodafloat is op een slimme manier verzwaard. Hierdoor is uitloden overbodig en vliegt hij kaarsrecht door de lucht! Verder zorgt het doordachte design ervoor dat voer geen invloed heeft op de uitloding. Met een Sodafloat vis je kortom dus altijd goed!

Bekijk HIER het filmpje om te zien hoe het werkt.

Voor nog meer beelden en reviews kun je kijken op: https://youtu.be/1Fjqk0zc5W8 of https://anglingramblings.blog/2017/06/22/something-new-sodafloat-on-test/

Wil je wel eens vissen met een Sodafloat? Beet-Rovers geeft er nu tien weg op hun Facebookpagina!

Like snel de facebookpagina https://Facebook.com/beetmagazine/. Like het bericht over de Sodafloat en vertel ons waarom jij er één zou willen winnen.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer