Nieuwe kwaliteitsproducten van Martin SB

Na bijna twee jaar van testen en finetunen introduceert Martin SB op Carp Zwolle alweer een nieuw kwaliteitsproduct. De Xtra Range popups zijn geheel vernieuwd en worden aangeboden in potjes van 50 gram met daarin 50% foodbait-popups en 50% fluor popups in 15 mm. De nieuwe Xtra Range popups zijn straks te verkrijgen in zes bewezen smaken. De perfect wateroplosbare foodbait-popups zitten ramvol met wateroplosbare ingrediënten en wasemen gedurende zeer lange tijd uit.

Alle Martin SB Xtra Range popups hebben dankzij een uitgekiend proces een perfect drijfvermogen, behouden lang de geur en wasemen zeer goed uit.

De zes smaken – foodbait-popups

Forest Fruits

Deze popups zijn zeer opvallend van kleur en geur en door toevoeging van n-Butyric acid, melkpoeder en een mix van verschillende sweeteners, zeer attractief. De Forest Fruits popups behouden door een dubbele bosvruchten flavouring langdurig de attractieve smaak.

Garlic & Robin Red

Deze popups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), Liquid Krill, knoflookpoeder en Haith’s Robin Red bijzonder attractief.

Instant 8

Deze popups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), n-Butyric acid, melkpoeder en een echte ‘old school’ Scopex flavour zeer attractief. Deze pop-ups hebben een coating van pre-digested vismeel dat zorgt voor een nog snellere instant respons.

Monster Crab & Aminol

Deze popups zijn door toevoeging van wateroplosbaar vismeel (CPSP), Liquid Krill, Aminol en Haith’s Robin Red zeer attractief. Deze pop-ups zijn geflavoured met de beste Monster Crab flavour die er is!

SWEET 17

Deze popups hebben door toevoeging van n-Butyric acid, meldpoeder, kokos en een natuurlijke pineapple flavour een hoge instant respons.

Krill & Liver

Deze popups zijn door toevoeging van Krillmeel, Liquid Liver en Haith’s Robin Red bijzonder attractief.

 

Hi Viz Fluor Popups

Naast de foodbait popups bevat ieder potje ook hi viz fluor popups, deze zijn stuk voor stuk dubbel geflavourd en hebben een ongekend drijfvermogen. Ideaal om in te zetten in combinatie met een chodrig of een snowman presentatie.

De Martin SB Xtra Range popups worden tijdens Carp Zwolle gepresenteerd, duurt je dat te lang? Surf dan naar: www.martinsb.com voor meer informatie! Pre-orderen kan ook, stuur hiervoor een mailtje naar: contact@martinsb.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer