Ook voor de witvisser is de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht een walhalla

Wie is er niet met een vaste hengel begonnen met het vissen op blankvoorn en brasem? De witvisserij blijft interessant; de ontwikkelingen staan niet stil en is populair bij honderdduizenden mensen. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kan de witvisser terecht voor de nieuwste zitkisten, de laatste ontwikkelingen op het gebied van lokvoer, aas, voerkorven, dobbers enzovoorts. Ook wordt er dit jaar weer een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste hengels strak in gelid naast elkaar.

Leonard Sports heeft de verdeling van Cralusso producten in Nederland en België.

Cralusso is in de witviswereld een (zeer) bekende naam en o.a. bekend van het prachtige dobberpakket.

Met name de stroom- en vlagdobbers die door de internationale wedstrijdtop gebruikt worden zijn bekende producten van Cralusso. Website: www.leonardsports.nl.

Evezet pakt op de hengelsportbeurs uit met de vernieuwde XXL Commercial ‘voordeel’ range, bestaande uit pellets, lokvoer, paste en Xpander crush. Tevens zijn er nieuwe, klaar voor gebruik, deegsoorten voor de traditionele deegvisserij. De X-factor is terug te vinden in de nieuwste additieven.

Evezet komt ook met de lancering van Marukyu’s hagelnieuwe serie Naturals.

Engelse en Nederlandse cracks hebben na een jaar lang testen deze range het groene licht gegeven! Website: www.evezet.nl.

 

Naast de bestaande producten heeft Matrix ook dit jaar weer vele nieuwe producten. 

Zo is de volledig nieuwe Horizonserie aanwezig, deze serie bevat een hengel voor elke feedersituatie.

Op de beurs zullen alle Matrix consultants aanwezig zijn, voor vragen kun je dus altijd terecht bij deze vissers die in de top van de Benelux mee vissen. Website: www.fishmatrix.co.uk.

Ook dit jaar pakt Raven Hengelsport weer groots uit op de Hengelsport- en Botenbeurs 2017!

Naast de vele scherpe aanbiedingen en goede deals waar ze al jaren om bekend staan, hebben ze dit jaar een speciale primeur! Samen met Jan van Schendel wordt een geheel nieuwe range witvisproducten uitgebracht.


Nieuwe producten die perfect aansluiten bij de wensen van de moderne witvisser.

Website: www.raven.nl.

Voor de Hengelsport- en Botenbeurs heeft Hengelsportcadeau.nl in eigen beheer nieuwe, unieke ‘real fish’ sportvistrofeeën laten maken die zeer betaalbaar zijn voor een organisator van viswedstrijden.


Voorlopig in Brasem, Snoek en Karper.

Website: www.hengelsportcadeau.nl.

 

Guru staat wederom in samenwerking met Hengelsport Hennie Kruidenier op de beurs.

Hier zal de nieuwe Mainline Match serie geïntroduceerd worden.

Daarnaast worden veel andere nieuwe producten gepresenteerd, waaronder de X-Change Distance Feeders die het begrip Distance Feeder naar een geheel nieuw level zullen tillen!

Uiteraard zijn verschillende topvissers weer op de Guru stand aanwezig. Website: www.tackleguru.co.uk.

Op de beurs in Utrecht zullen drie van de merken van Zebco duidelijk voor het voetlicht treden. De nieuwe artikelen van Browning voor het vissen op witvis en karper zullen getoond worden, samen met het team. Website: www.zebco-europe.com.


Arca

Naast de vorig jaar succesvol gelanceerde Eurofish Feeder en de Eurofish Method Feeder brengt Arca nu ook een Pellet Waggler uit om deze serie te vervolledigen.

De hengel komt in twee verschillende lengtes: 3,00 en 3,30 meter, telkens met een werpvermogen van 30 gram.

De hengel heeft dezelfde knappe afwerking als de andere hengels in de serie, volledige carbon taping over de ganse hengel en hij is voorzien van een Fuji molenhouder.

De Eurofish Feeder werpmolen is specifiek ontwikkeld voor het feeder / method feeder vissen. De werpmolen beschikt over een Dura Air rotor, een aluminium frame met carbon covers en een carbon slipsysteem. Met zeven roestvrij stalen kogellagers en een roestvrij stalen hoofdas.

Wordt geleverd met twee ondiepe spoelen met telkens een dubbele metalen lijnclip.

Website: www.arca-bifa.com.


CG-Baits komt naar de beurs met een boilie op basis van tunameel en indian spices. Zoet, met een explosie van smaak én een pittig karakter. Gedurende de testperiode zijn er vissen gedubbeld, waren de instant resultaten uitstekend en zijn lastige circuitwateren er mee bevist. Ook bleek de boilie ideaal voor voercampagnes. Een top boilie om het hele jaar in te zetten, voor degenen die eens iets anders willen! Website: www.cgbaits.nl.


Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen en te zien op de Hengelsport- en Botenbeurs. Dagelijks worden er twintig goodiebags t.w.v.
75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

 

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017
Bestelt je je ticket online, dan profiteer je van vele voordelen. Op een online ticket bespaart je maar liefst drie euro én je maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v.
3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN). Daarnaast kun je online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart.  

Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur

Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 50% korting.

160 internationale hengelsportbedrijven
20.000 m² beursoppervlak
• 18.000 bezoekers

Grootste hengelsportbeurs van Europa
Filmpje beurs 2016: https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=CgNNp0Ko0qQ

Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer