Snoekerijen nummer 132 komt er aan

Kleurpatronen van snoek, bellybootvissen in de winter, chattershads en meer…

Vanaf 25 november hebben alle leden van de SNB weer de volgende editie van het prachtige magazine Snoekerijen in de bus. Dit keer nummer 132 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

De winter is een prima tijd om met de bellyboot op diepere plassen te gaan vissen. Hoe dat werkt, welke aanpak je daarvoor hanteert en wat je nodig hebt vertelt Robert Fox in een mooie bijdrage. Jong aanstormend talent Thomas Quarré levert in deze Snoekerijen zijn eerste artikel en wel over het gebruik van chattershads. Wat dat zijn en hoe je ze gebruikt? Je leest het in ons magazine. Ook een echt winterartikel schrijft Wim Russchen als het gaat over het snoekvissen in veenplassen.

De cover verraadt het al een beetje. In deze editie tref je ook een schitterend ‘onderwater artikel’ wat in dit geval gaat over de verschillende kleurtekeningen van snoek. Hoe zit dat en waarom? Ingmar Boersma en Willy van Emmerik vertellen er meer over.

Verder starten we dit keer met een nieuwe serie artikelen waarin we per uitgave een provincie van ons land onder de loep nemen als roofvisstek. Rolf Westerhof start met de provincie Groningen. Tenslotte lees je deel 2 van de ‘serie’ over het gebruik van moderne elektronica aan boord van je visboot. Deel 1 ging over visvinders, deel 2 gaat over waterkaarten en de koppeling aan je boegmotor.

Natuurlijk zitten er nog veel meer bijdragen in deze editie zoals berichten uit de regio’s en de doorlopende Visgidsenactie.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer