Spectaculair watersportevenement – óók voor sportvissers!

Zaterdag 10 en zondag 11 september a.s. worden in het Gelderse Tolkamer de Mercury Days gehouden. Op deze vijfde editie van dit watersportspektakel is er veel aandacht voor sportvissen. Logisch, want steeds meer visboten varen met Mercury. Tijdens deze dagen zijn ruim 20 bekende sportvissers met hun boot aanwezig. Een uitgelezen kans om mee te varen en mee te vissen met een van deze roofviscracks.

Stap in bij mannen als Daan Verbruggen, Chris Bloemert, Marcel Asbroek, Marc Hoeben en leer alles over het bootvissen op roofvis. Naast het vissen zelf kun je op deze dagen alles te weten komen over boten, buitenboordmotoren, visvinders en de nieuwste gadgets op sportvisgebied.

Hengelsportplein
De sportvisactiviteiten tijdens de Mercury Days vinden plaats aan en op het water. Op een speciaal hengelsportplein is er ook voor de jeugd veel te doen. Zo zijn er drilsimulatoren, kunnen er tuigjes worden gemaakt en is het natuurlijk ook mogelijk om mee te varen met een bekende sportvisser. Op beide dagen zal Marco Kraal met zijn nieuwe visboot aanwezig zijn. De kans voor een meet & greet met de presentator van het populaire programma VisTV.

Je kunt er verder (mee)varen met veel verschillende type boten uitgerust met binnen- of buitenboordmotor, er is een skimachine om op het droge te ervaren hoe het is om te waterskiën, diverse waterski demonstraties o.a. blootvoet waterskiën en een ski-actie van een Superoma. De Mercury Days zijn een echt familie-evenement, met activiteiten aan en op het water.

Gratis entreeticket
Een bezoek aan de Mercury Days staat garant voor een spetterende watersportbeleving voor jong & oud! De entree is net als voorgaande jaren gratis. Gezien de populariteit van dit evenement vragen we je wel om in te schrijven op www.mercurydays.com. Je krijgt dan een gratis entreeticket, via e-mail toegestuurd. Alle geregistreerde bezoekers die tijdens de trekking aanwezig zijn, maken op beide dagen direct kans om 1 van de 2 Mercury F6MH buitenboordmotoren te winnen, ter waarde van elk € 1.573,-- (verkoopprijs, incl. btw).

Locatie: De Mercury Days vinden plaats bij het Deba Marine – aan De Bijland in Tolkamer.

LET OP: Er worden maximaal 3.000 entreetickets verstrekt.

Voor uw gratis entreeticket en meer informatie, kijk op: www.mercurydays.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer