Succesvol jaar voor PeuterFonds

Voor Stichting PeuterFonds zit het jaar er op. Met vijf geslaagde evenementen in Lelystad, Utrecht, Maassluis, Hattemerbroek en Sint Oedenrode hebben we weer tientallen kinderen met gezondheidsproblemen een hele toffe dag aan de waterkant bezorgd en kennis laten maken met de hengelsport. Namens al die nieuwe vissertjes willen wij iedereen bedanken die hier aan hebben bijgedragen. Voor we het PeuterFonds-jaar 2017 echt afsluiten, blikken we nog kort terug op de Hengelsport- en Botenbeurs 2017.

Fotoverslag Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht

Op 1, 2 en 3 december 2017 vond in de Jaarbeurshallen in Utrecht de Hengelsport- en Botenbeurs plaats. Het PeuterFonds was natuurlijk weer van de partij om fondsen te werven voor het organiseren van sportvis-evenementen voor kinderen met gezondheidsproblemen. Het was zoals altijd weer hartverwarmend om te zien dat zo veel mensen het PeuterFonds een warm hart toedragen en graag steunen door mee te doen met de enveloppenloterij of het PF-Rad van Fortuin.

Het fotoverslag van deze, voor het PeuterFonds succesvolle, beurs is te vinden op: http://peuterfonds.nl/beurzen/hengelsport-en-botenbeurs/.

We kunnen met zijn allen terug kijken op een fantastisch seizoen met heel veel blije gezichten en stilletjes aan gaan we beginnen met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Maar eerst een korte welverdiende pauze tijdens de feestdagen.

Het bestuur van Stichting PeuterFonds wil graag iedereen die hier op welke manier dan ook een bijdrage aan heeft geleverd heel hartelijk bedanken. Wij wensen jullie fijne feestdagen en al het beste voor het nieuwe jaar. Op naar 2018!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting PeuterFonds
Rolf Bouman, Erik Froger, Juri Froger, Tsak Kin Man en Marco de Niet
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer