Super Pellet Pump van Preston Innovations

Ontworpen door witvislegende Andy Findlay, de Super Pellet Pump biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor het voorbereiden van expander pellets; het ultracompacte ontwerp maakt het mogelijk om perfect zacht haakaas te prepareren in minder dan 30 seconden.

De pomp is voorzien van een doorzichtig omhulsel, een robuuste handgreep en een geïntegreerde, duurzame afdichting; ze is ontworpen om steeds weer perfecte pellets te maken voor een viswedstrijd of recreatieve vissessie en is zo simpel en efficiënt te gebruiken dat je het zelfs in het midden van een wedstrijd nog uit kunt voeren mocht je een tekort krijgen aan pellets.

 

Stap voor stap:

1. Verwijder de handgreep en vul de pomp met de gewenste hoeveelheid pellets, maar niet hoger dan de markering met ‘Max. Pellets’.

2. Plaats de handgreep terug en duw de pellets naar beneden totdat deze enigszins samengedrukt worden, zorg ervoor dat de afsluiting goed op haar plek zit.

3. Open de deksel onderaan en door de handgreep omhoog te trekken zuig je water op tot aan de markering ‘Max. Water’.

4. Er zal een kleine hoeveelheid lucht tussen de handgreep en het water blijven zitten, druk deze laatste restjes lucht uit de pomp.

5. Sluit de deksel met je duim en trek de handgreep geheel omhoog, herhaal dit 3 tot 5 keer om er zeker van te zijn dat alle pellets gezonken zijn.

6. Open de deksel zodat er weer lucht in de pomp kan komen.

7. Open de afsluiting, verwijder de handgreep in haar geheel en schud de inhoud van de pomp in een aasdoos, waar de nu langzaam zinkende pellets in het water uit kunnen zetten en zacht kunnen worden.

 

Website: www.prestoninnovations.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer