Uitgebreid programma aan activiteiten op Hengelsport- en Botenbeurs

Dit jaar is de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Naast de lezingen van bekende vissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017.

Vaste Stokkenshow


Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste hengels strak in het gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke vaste hengel bij jou past.

Drilsimulator


Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud!

Best New Product
Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve producten op diverse gebieden binnen de hengelsport, die door de exposanten op de beurs worden getoond. De producten met de meeste stemmen, krijgen een Total Best New Product Award.

Een overzicht van de lezingen op de beurs:


Vrijdag:
11:00 uur Bertus Rozemeijer - Snoek
12:00 uur Jan van de Bovenkamp - Witvis
13:00 uur Pieter van de Werfhorst - Karper
14:00 uur Marco Nieuwenhuize - Streetfishing, kajaks en boten
15:00 uur Joris Nieuwenhoff - Anders in Noorwegen

Zaterdag:
11:00 uur Michiel Pilaar - Karper
12:00 uur Dietmar Isaiasch – Roofvis - Back to the roots
13:00 uur Marco Kraal - Meerval 2.0
14:00 uur Pieter van de Werfhorst - Karper
15:00 uur Robert-Paul Wolters - Roofvis

Zondag:
11:00 uur Marco Kraal - Meerval 2.0
12:00 uur Michiel Pilaar - Karper
13:00 uur Dietmar Isaiasch - Roofvis - Back to the roots
14:00 uur Jan van de Bovenkamp - Witvis
15:00 uur Bertus Rozemeijer - Snoek

Jeugdprogramma

Ook voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Allereerst mogen kinderen tot en met dertien jaar GRATIS naar binnen! Daarnaast zijn er speciale activiteiten voor de jeugd georganiseerd:

Stekkieparcours
Sportvisserij Nederland organiseert speciaal voor kinderen van acht tot veertien jaar oud GRATIS het Stekkie-Jeugdparcours. Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de beurs langs verschillende standhouders. Standhouders organiseren een speciale Doe-activiteit voor de kinderen om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij. Zo kun je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek of witvis, kunstvliegen binden, je uitleven op de op de visdrilmachine, deelnemen aan diverse VISquizzen, je uitleven op twee castingbanen en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV. Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart krijg je bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 72 ) als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvisgadgets. Meer informatie over leukste jeugdvissite:
www.stekkie.nl.

Casting Combat
H.S.V. Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

Waterbak

Ook tijdens de beursdagen zijn er weer tientallen kunstaasdemonstraties. Onder andere bij Fox, SPRO, Westin en Pike Master Lures.

Meet & Greet met Ed & Marco: Kom je Ed of Marco, of allebei, van VisTv tegen? Schroom niet en vraag ze alles wat je wilt weten over vissen en misschien krijg je ook nog wel een handtekening!

Peuterfonds

Uiteraard is ook het PeuterFonds weer van de partij met het PF-Rad van Fortuin en de enveloppenloterij om zo veel mogelijk geld op te halen om volgend jaar weer tientallen kinderen een geweldige dag aan de waterkant te laten beleven.


Wat nog meer? Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Maar we moeten natuurlijk ook wat aan de verbeelding overlaten. LAST BUT NOT LEAST: er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven:

  • Elke dag worden er 350 gratis Mitchell-hengels weggeven aan kinderen onder de zestien jaar.

  • Dagelijks worden er 20 goodiebags t.w.v. € 75,- aan willekeurige bezoekers weg gegeven.

  • Elke bezoeker maakt elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

  • En niet te vergeten: elke bezoeker die online een entreebewijs heeft geboekt, maakt kans op een visreis naar Noorwegen t.w.v. € 3000,-! Deze reis word je aangeboden door Cordes Travel en PENN.


Korting bij Cordes Travel


Korting op visreizen naar Noorwegen en IJsland bij Cordes Travel, tijdens de Hengelsport en Botenbeurs, wanneer je de boeking op de stand maakt! Maar liefst 50 euro per persoon korting op een visreis voor 2018 naar IJsland, Havoysund, Nappstraumen, Vesteralen, Risoysundet en A Rorbuer. Website: www.cordestravel.nl.

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht.

Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017.

Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur.

Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 50% korting.

160 internationale hengelsportbedrijven.
20.000 m² beursoppervlak.
• 18.000 bezoekers.

Grootste hengelsportbeurs van Europa.
Impressiefilmpje beurs 2016: https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=CgNNp0Ko0qQ

Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer