Uitzonderlijke vismogelijkheden midden in Friesland

Ja, ze bestaan nog echt, maagdelijke wateren! Vanaf Bed & Breakfast Zazza in het Friese Raerd vaar je zo richting een privé-visgebied in de polder met looprecht. Het viswater De Brekken bij Jirnsum is aan alle kanten omsloten door landerijen; wegen en boerderijen liggen slechts aan de horizon. De perfecte uitvalsbasis voor een visweekend met familie of vrienden.

Hein-Willem Leeraar, eigenaar van B&B Zazza, heeft afspraken gemaakt met een aantal boeren in de omgeving om te mogen te vissen rondom hun landerijen. Er lopen geen wegen omheen, de visstekken zijn verscholen tussen de landerijen. Een prachtig, uniek stuk natuur, alleen toegankelijk voor de gasten van B&B Zazza!

Bij terugkomst kun je bij ons eten en overnachten. Warm eten staat klaar wanneer je een half uurtje voor aankomst of terugkomst belt. Ook vis desgewenst! Kosten slechts € 14,75 p.p. De ijzeren schouw (roeiboot) is bij de prijs inbegrepen. Buitenboordmotor en kano's zijn ook te huur.

We bieden volop mogelijkheden voor een heerlijk visweekend met vrienden of familie. Wij stellen het visweekend met één of meerdere overnachtingen geheel naar jouw wens samen. De B&B is geschikt voor vijf personen. Eventueel is een zesde bed bij te plaatsen. Groepstarief vanaf twee personen: € 31 p.p. per nacht (excl. avondeten).

Voor meer informatie ga je naar www.bbzazza.nl of bel je met +31 (0)6 – 5314 5442.

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer