Visgids wedstrijd 2017, alweer voor de vijftiende keer!

Op zaterdag 26 augustus a.s. is de Urkervaart weer het toneel van de Visgids wedstrijd. De traditionele jaarlijkse goede doelen wedstrijd van Visgids Zwolle vindt alweer voor de vijftiende keer plaats. Dat derde lustrum moet natuurlijk gevierd worden!

Een gedeelte van het parkoers langs de Urkervaart.

Opnieuw Urkervaart
Vanwege de prachtige vangsten en ook de rest van de situatie hebben we besloten om ook dit jaar weer in de Urkervaart te gaan vissen. Afgelopen jaar werd de wedstrijd met ruim 33 kilo vis gewonnen. Maar ook de nummers twee, drie en verder hadden prachtige vangsten. Zowel bij de vrije hengel- als de vaste hengel vissers is prima gevangen. Zie onze website voor het verslag met foto’s van vorig jaar.

Een mooie brasem gaat het leefnet in.

Enkele wijzigingen
Ten opzichte van de voorgaande edities zijn twee belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Ten eerste is voor het eerst in het bestaan van de wedstrijd het inschrijfgeld verhoogd. Deelnemers betalen nu € 20,00 per persoon. Het tweede wat anders gaat is dat we vanwege het derde lustrum van onze goede doelen wedstrijd extra prijzen gaan regelen. Het prijzenaantal is nu 1:3. Daarnaast gaan we, net als vijf jaar terug bij het tweede lustrum, zorgen voor een knaller van een hoofdprijs in onze verloting. Die verloting vindt altijd tijdens de telling na afloop van de wedstrijd plaats.

Informatie
In de ondergaande infosheet lees je alle details van deze wedstrijd. Mocht je desondanks nog vragen hebben, dan horen wij die graag van jou.

Links
Verslag Visgids 2016:

http://www.visgids.nl/berichten/vangstverslagen/witvis/726/visgids-2016-gewonnen-met-33-kilo-groot-succes-aan-de-urkervaart

Informatie sheet:
http://www.visgids.nl/agenda/19/visgids-wedstrijd-2017
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer