Voor de eerste keer Total Awards uitgereikt tijdens Hengelsport- en Botenbeurs

Zoals te verwachten was, stonden er voor het begin van de beurs op zaterdag al honderden mensen voor de deuren te wachten. Die topdrukte hield bijna de gehele dag aan. Tijdens de ‘Standhouders Borrel’ na afloop van de tweede beursdag werden voor de eerste keer Total Awards uitgereikt in vier categorieën plus voor de algehele favoriet van de bezoekers.

Tekst en foto’s Rudy van Duijnhoven

Tips en aanwijzingen op de werpbaan van Groot Rotterdam.

Dat precisiewerpen met de vliegenhengel valt nog lang niet mee…

Het allereerste streamertje nadert de voltooiing op de stand van de VNV.

Aandacht voor het maken van een tuigje voor het witvissen op de stand van Sportvisserij Nederland.

Arnout Terlouw laat het publiek tijdens zijn lezing met foto’s en video’s enkele van zijn avonturen mee beleven.

Marco Kraal tijdens zijn demonstratie dropshotvissen aan de grote waterbak van Publishing House.

De Total Award in de categorie Witvissen was voor Catchmate, de tweede plek was voor Arca. Annemiek Boonstra van DRT Events reikte de Award uit.

David van den Brandt nam voor Penn de Award in ontvangst in de categorie ‘Zeevissen’, de tweede plek was hier voor Zebco. Joop Folkers verzorgde de aankondiging van de prijswinnaars.

Marcel Raymann en Stijn Thomas van Arca zijn blij met de Award in de categorie ‘Roofvissen’, Raven Hengelsport streek hierbij de tweede plek op.

Babs Kijewski mocht voor Zebco de Award in ontvangst nemen in de categorie ‘Karpervissen’, Spro bereikte hier de tweede plek.

Ook de speciale Total Award voor het, volgens het publiek, beste nieuwe product van de beurs was voor Penn. Dirk Drent, beursorganisator, reikte met Annemiek Boonstra de Award uit aan David van den Brandt. De ‘runner up’ was hierbij Catchmate.

Ook op zondag 4 december kun je de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht nog bezoeken. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Website: www.hengelsportbeurzen.nl.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer