Voorbereidingen Carp Zwolle 2017 komen op stoom

Met een bijeenkomst voor standhouders en de media zijn de voorbereidingen voor de volgende karperbeurs ‘Carp Zwolle’ weer goed op stoom gekomen. De bijeenkomst werd gehouden in de IJsselhallen in Zwolle, daar waar op 3, 4 en 5 februari 2017 ook de beurs gehouden gaat worden.

Tekst en foto’s Rudy van Duijnhoven

De beslissing om in 2016 van twee naar drie dagen te gaan heeft goed gewerkt aldus beursorganisator Mick Paine, dit concept blijft ook in 2017 van kracht.

Een aandachtig publiek tijdens de goed bezochte bijeenkomst in de IJsselhallen.

Middels, onder andere, advertenties op Google, Facebook en in karpermagazines in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zal er weer de aandacht op de grootste karperbeurs van Europa gevestigd worden.

Aart Lokhorst vertelde over de noodzaak om spiegelkarper te blijven uitzetten, om deze soort te kunnen blijven vangen. Dit vergt vaak veel overleg met allerlei instanties.

Alle bezoekers zullen weer een Spiegel uitgereikt krijgen met daarin allerhande informatie over de beurs.

De Carp Zwolle App werd circa 10.000 keer gedownload en geïnstalleerd, vanaf 1 december is de nieuwste versie weer beschikbaar.

De media werd alvast een blik gegund op enkele van de nieuwe producten die straks op de beurs te zien zullen zijn. Meer hierover in Karper 102 die vlak voor de beurs uit zal komen.

Website: www.carpzwolle.nl.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer