WILD zoekt een nieuwe eigenaar...

In de afgelopen tien jaar hebben we WILD opgebouwd: een bedrijf waar we met recht trots op zijn! En waar we ons met veel passie en energie voor ingezet hebben. Het opzetten, ontwikkelen en opbouwen van WILD past goed bij ons. Dat geeft ons energie en maakt ons enthousiast. Beginnen met een prachtig idee en dat ook daadwerkelijk realiseren, op zo’n manier dat het totaalplaatje – het verhaal, de activiteit en de uitstraling – klopt, dat geeft de kick.

Inmiddels staat het bedrijf stevig: door zijn geheel eigen stijl en karakter is WILD in de afgelopen jaren duidelijk neergezet binnen de hengelsportbranche. Daarmee hebben we bereikt wat we bij de start van WILD voor ogen hadden. Voor ons is dit daarom een moment om de balans op te maken en ons af te vragen waar we door uitgedaagd worden. Het antwoord op deze vraag is dat we mensen zijn die vooral blij worden van het opbouwen en realiseren. WILD is deze fase voorbij en daarom hebben we besloten om op zoek te gaan naar mensen die het stokje van ons willen overnemen en een mooie toekomst tegemoet willen gaan als eigenaren van een prachtige bedrijf… WILD!


 In de video hierboven meer beelden...

Mensen die interesse hebben om WILD van ons over te nemen worden vriendelijk verzocht een email te sturen naar gerwin@wild.nl.

 

WILD bijzonder vissen
Hondenveldsweg 2
7667 RM Reutum
Tel. +31 (0)541 – 29 79 28
Website: www.wild.nlCopyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer