WK Korpsen Zoetwatervissen in San Marino

Het Maver Zammataro Team vist namens HSV Het Baarsje uit Emmen en is een van de korpsen die 9 en 10 juli deelnemen aan het Wereldkampioenschap Korpsen Zoetwatervissen in San Marino.

De ploeg bestaande uit Leo Koot, Bert Aufderhaar, Stefan Altena, Peter Post en Patrick Mulder en gecoached door John Mulder en Martijn Bakker werd vorig jaar al afgetekend Nederlands korpskampioen en verzekerde zich daarmee van deelname aan het wereldkampioenschap.

Gezien hun nationale en internationale ervaring met o.a. Aufderhaar als voormalig Europees Kampioen, hebben wij in ieder geval op papier een bijzonder sterk team. Topvissers die echter ver van huis in niet-Nederlandse omstandigheden een topprestatie willen realiseren. Wat tegelijkertijd onlosmakelijk is verbonden aan een gelukkige stekloting. Tegelijkertijd ook vissers die bijzonder bedreven zijn in het vissen met de vaste hengel en matchhengel, maar de vermaarde lange telescopische werphengel, ook wel bolognesehengel genaamd, waarschijnlijk overlaten aan hun bedenkers en in San Marino min of meer thuisvissende Italianen. Italië staat bij bookmakers dan ook als favoriet voor de titel genoteerd.

De wedstrijden worden gehouden aan het Vallettekanaal in Ostellato (Ferraro). Na een voorbereiding van twee uur beginnen de wedstrijden zowel zaterdag als zondag om 10.00 uur en eindigen om 14.00 uur waarna het bekendmaken van de kampioenen volgt.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer