Zebco Europe met een frisse wind in de Benelux

Met twee nieuwe vertegenwoordigers laat Zebco-Europe een nieuwe frisse wind waaien in België en Nederland. Mitch Pans zal verantwoordelijk zijn voor het zuiden Nederland (regio Zeeland, Noord Brabant en Limburg) en Vlaanderen. Mike Gerritsen zal op zijn beurt de rest van Nederland voor zijn rekening houden. Hij volgt Bob Noordijk op die het bedrijf verlaten heeft. Wallonië is reeds langer onder de vleugels van Martin Destiné. Stuk voor stuk ervaren vertegenwoordigers die reeds lange tijd in de hengelsportwereld actief zijn en zich in korte tijd zeer vertrouwd hebben gemaakt met het Zebco gamma.

Mike Gerritsen.

De Zebco groep heeft de volgende sterke merken onder één dak samengebracht: Browning, Fin-Nor, Quantum, Radical, Rhino, Black Cat, Van Staal en natuurlijk Zebco zelf. Ook zijn wij verdeler van Mustad. Voor de Benelux regio hebben we specifieke producten ontwikkeld zoals het vaste hengels en feeder gamma van Browning. De specifieke roofvisspullen van Quantum met een paar zeer bijzondere hard en soft lures. Maar ook onze Radical boilies worden door meerdere Belgische/Nederlands karpervissers enthousiast ontvangen.

Mitch Pans.

Dit jaar komt Zebco met een bijna 700 pagina tellende catalogus. Deze is voor het eerst ook in het Nederlands verkrijgbaar, dit om onze producten zo goed mogelijk aan onze klanten voor te stellen en ook het bestellen hieruit makkelijker te maken. Wallonië beschikt natuurlijk over een Franstalige catalogus.

Martin Destiné.

Om onze naambekendheid in de Benelux nog sterker te maken staat Zebco-Europe voor het eerst op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Deze prachtige beurs vindt plaats van 2 tot en met 4 december. Wij zullen aanwezig zijn met een grote stand waar je een zeer groot deel van ons gamma zult kunnen bewonderen. Ons team van vertegenwoordigers versterkt met verscheidene pro-anglers zullen daar klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden. De focus dit jaar zal vooral liggen op feeder, roofvis en ons toonaangevend meervalmerk Black Cat.





Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer