Zeevisevenementen door IBI Bootsverleih

IBI Bootsverleih uit Svendborg, Denemarken, organiseert in maart een tweetal evenementen voor de zeevisser.

Van 19 tot en met 24 maart 2017 worden in Spodsbjerg op de het Deense eiland Langeland in samenwerking met Penn de ‘Penn Zeedagen’ gehouden, zoals gebruikelijk inclusief een gratis te volgen workshop.

Het evenement begint op zondag 19 maart om 10.00 uur met een workshop in de recreatiehaven van Spodbjerg. Hier kun je als sportvisser het nieuwste materiaal van Penn leren kennen en kun je ook diverse onderlijnen nabouwen die door experts voorgeknoopt worden.


De gehele week staan Walter en Monika Kaiser je met raad en daad terzijde en ze begeleiden je naar de beste kabeljauwstekken in de Belt. Mocht er te veel wind staan, dan worden een aantal stekken voor de zeeforel op het eiland bezocht en bevist. Ook hiervoor worden vooraf de juiste montages getoond.

In de schoonmaakruimte wordt getoond hoe je de vissen op de beste wijze kunt schoonmaken en filteren, ook worden er adviezen gegeven over het vervoer van de gevangen vis. Het evenement is voor alle klanten van IBI gratis te bezoeken.

Van 26 tot en met 31 maart 2017 wordt in samenwerking met Zebco in Spodsbjerg op Langeland het Zebco Langeland Event gehouden. In het Sportviscentrum Spodsbjerg wordt op zondag 26 maart vanaf 10.00 uur een ‘zeeforeldag’ gehouden.

De Langelandse zeeforelspecialisten Jørgen Flindt en Walter Kaiser geven een presentatie over het vissen op zeeforel en begeleiden je naar de beste zeeforelstekken op het eiland. Workshoptijden worden afgestemd met de deelnemers.


Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 maart geven we ook elke dag tips over het sportvissen op Langeland, plus een dagelijkse fileercursus in de haven van Spodsbjerg. Het gehele evenement is uiteraard gratis te bezoeken door klanten van IBI.

Elke sportvisser heeft ook de mogelijkheid om het werk van de Vandpleje Fyn (www.vandplejefyn.dk) financieel te ondersteunen. Deze organisatie herstelt de rivier- en beeklopen op Langeland en Fünen, vist deze elektrisch af, strijkt de gevangen vissen af, bevrucht het kuit, zorgt dat het visbroed op kan groeien en zet de jonge vis in april op de beken en rivieren rond Langeland en Fünen uit. Je gift gaat voor de volle honderd procent naar Vandpleje Fyn. Elke sportvisser ontvangt na zijn gift een lot voor een grote verloting op vrijdag 31 maart om 16.00 uur in de haven van Spodsbjerg. Hierbij kun je dan hoogwaardig zeevismateriaal winnen dat gesponsord wordt door Zebco.

Meer informatie: www.bootsverleih.dk

IBI Bootsverleih
im Yachthafen Spodsbjerg
Postbox 325
5700 Svendborg
Dänemark
Tel. 0045 6220 7120
Fax 0045 6220 7121
Email: ibi@bootsverleih.dk

 
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer