Deze maand in BEET

Toon volledig archief

nieuwsbeeld

Andere artikelen

Januari 2018
12-12-17
Juli 2017
20-06-17
Juni 2017
13-05-17
Mei 2017
15-04-17
Toon volledig archief

Januari 2018

Het nieuwe jaar visrijk aftrappen, of ben je toch wat minder succesvol dan gehoopt? Je bent heus niet de enige!

image description

Sla Beet-Rovers Januari er maar op na en je zult zien dat zelfs mannen die non-stop bezig zijn met vissen de plank weleens misslaan… Sterker nog, misschien grossieren ze er wel in! Erg is dat allemaal niet, want het levert onder de streep prachtige verhalen op die steevast onder luid gelach ontvangen worden. Naast ruimte voor broodnodige humor is er natuurlijk ook ruimte voor avontuur, passie, beleving en techniek! Sla de filmpjes hieronder er maar eens op na.

 

>>>KOOP BEET-ROVERS HIER - KOOP BEET ROVERS HIER<<<

 

MEERVALPARADIJS EBRO

 

Sjoerd Beljaars en Nick Landman van Savage Gear reizen af naar de fameuze Spaanse Ebro. Het ultieme doel? Grote meerval aan kunstaas vangen! Natuurlijk verloopt een en ander niet geheel volgens plan en moet er worden uitgeweken naar een pelletvisserij, of dat erg is? Integendeel!

 

BEET BATTLE: FEEDER VERSUS VASTE STOK

William van Tongerloo en Dieter Breuer van Browning nemen het, beide gekoppeld aan een beetlezer, tegen elkaar op in deze battle.

 

Dieter zijn specialisatie is vaste stok vissen, terwijl William liever met een feeder in de weer gaat. Zo komt het dus dat dit artikel een wedstrijdje feeder tegen stok werd!

 

JVS CITYFISHING - DE HAVEN VAN HUIZEN

Roep je ‘witvissen’ dan roep je automatisch ook Jan van Schendel, zo dachten wij er op de redactie van Beet-Rovers in elk geval over. Jan, bondscoach van het nationale visteam, beschikt zelf over een niet te onderschatten palmares en heeft dus al bewezen wel het een en ander van vissen af te weten. 

Hoe mooi is het dan dat we hem hebben weten te schaken voor onze rubriek JVS Cityfishing waarin hij maandelijks in een andere nederzetting gaat vissen. Deze maand bevist hij de haven van Huizen. Een water dat hij als geen ander kent. Het artikel levert dan ook een aantal zeer interessante tips op!

 

DE UTRECHTSE VECHT MET LUCIEN DE RADE

Je moet er maar tegen kunnen, zo’n nerveuze reporter die non-stop over je schouder mee staat te gluren en bij iedere beweging die je maakt driftig zijn notitieblokje erbij pakt om een en ander neer te pennen. 

Hoe dan ook had Luciën de Rade van Matrix er absoluut geen moeite mee. Misschien ging hij er zelfs wel ietsje beter van vissen? Gek genoeg speelden de verwachte voorns het spelletje niet mee, maar de brasems daarentegen…

 

MISSCHIEN WEL HET BESTE TEAM OOIT

John Mulder is een rasechte Amsterdammer, dat betekent dat hij niet op zijn mond is gevallen. Voeg daaraan toe dat hij teamlid is van het succesvolste team uit de Nederlandse vishistorie en je snapt dat de uitkomst op zijn minst interessant moet zijn. Een goed gebekte Amsterdammer die het zeker niet nalaat om de nodige smeuïge anekdotes uit zijn mouw te schudden. En reken maar dat er in het viswereldje het nodige gebeurt!

 

>>>KOOP BEET-ROVERS HIER - KOOP BEET ROVERS HIER<<<

Reageer op dit artikel

Afzender:
Bericht:

Reacties op dit artikel

Anoniem - Jan 04 2018 09:16:10 -
cadeau v/d maand is niet aangepastCopyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer