Deze maand in BEET

Toon volledig archief

nieuwsbeeld

Andere artikelen

Mei 2017
15-04-17
April 2017
20-03-17
Maart 2017
22-02-17
Januari 2017
12-12-16
Oktober 2016
15-09-16
Juli 2016
06-07-16
Toon volledig archief

Juli 2016

Vanaf 23 juni ligt het julinummer van Beet-Rovers weer in de winkel en is het magazine te bestellen VIA DE BEETSHOP. Onderstaand een greep uit wat je in deze editie kunt lezen:

 

BEET MISSIE – STRUINKARPER

Wie denkt aan struinend vissen komt al snel uit bij Boudewijn Margadant, pro-staffer van Martin SB, Soul en Piet Vogel Rigsolutions. Struinend vissen wint aan populariteit, de aanmeldingen voor deze missie; vang een struinkarper waren dan ook bijna niet te tellen op onze Facebook pagina! Beetlezer Alexander de Wilde kan zijn geluk niet op. Hij mag zomaar een dag vissen met ‘Boustails’ himself!

 

MEET, GREET & FISH – ALLES OVER VOERKORVEN

Arnout van der Stadt neemt Beetlezer Jan van der Sar mee naar de Amstel net buiten Amsterdam. Hier krijgt Jan een masterclass voerkorven; welke korf gebruik je wanneer? Natuurlijk blijven ook andere feedertips niet onbesproken.

 

DE TIJD TIKT - ZOUTE KANAALVISSEN

Het brakke water blijft een interessante biotoop voor vis en visser. Niet alleen overlappen hier de zoet- en zoutwatervissoorten zich, ook zijn het vaak uiterst voedselrijke plekken. The place to be dus! Met de jonge zeeviscrack Jeroen Eijssens van Nipro Hengelsport namen we op het Noordzeekanaal te Velsen- Zuid de proef op de som. Zeebaars, gul, bot en wie weet zelfs snoekbaars…

 

HET EK ZOETWATERVISSEN

Op 23 en 24 juli wordt op de Lage Vaart bij Almere het EK Zoetwatervissen gevist. Reden voor een voorbeschouwing van Jan van Schendel en Bart De Cree, waarbij het Belgische en Nederlandse team uitgebreid aan bod komen!

 

FUN MET GEEPVISSEN

Jaarlijks organiseert Hengelsportvereniging ONI-Terneuzen (WWW.ONI-TERNEUZEN.NL) een zeevisclinic voor de jeugd, waarbij de experts Danny Goossen en Wibo Boonen van Shimano assistentie verlenen. Dit jaar stond de geep op het programma en dat hebben ze geweten! De geep was los en hoe…

 

VIJVERHOPPEN OP KARPER

Veel karpervissers zullen vast denken ‘vijvers, wat valt daar nu te halen? Hier zitten toch alleen kleine vissen?’ Inderdaad, de karpers zijn hier over het algemeen kleiner dan vissen van de grote wateren, maar er zwemmen wel degelijk mooie exemplaren. Wat voor mij vooral belangrijk is: ik kan in een paar uur tijd een of meerdere karpers vangen!

 

BEET BATTLE

De methodvisserij is al niet meer weg te denken en bij het vissen met de pellet waggler zal dat niet lang meer duren. Twee fantastische mooie technieken in opmars. Tijd om dat eens te omlijsten met een sprankelende Beet Battle tussen een crack en een Beetlezer. Op Facebook plaatsten we de aankondiging en meteen de gebruikelijke regen aan reacties.

 

THE TARPINATOR VAN MAIMI

Miami, een metropool van wereldklasse; zelfs in het holst van de nacht is het er niet donker. De belichting van alle wolkenkrabbers zorgen voor een permanente lichtkoepel om de stad Miami. De stad mag dan geroemd worden om zijn bruisende nachtleven, de visserij schijnt er in de donkerdere uurtjes ook bijzonder goed te zijn! Dat wilde globetrotter Florian Läufer aan den lijve ondervinden.

 

BEET EXPERIMENT

De stokvisser en statische karpervisser waren vroeger vreemden voor elkaar, maar met de opkomst van de zogenaamde commerciële karpervijvers lijken ze dichter en dichter naar elkaar toe te groeien. Waarom zouden we ze niet eens lijnrecht tegen over elkaar zetten? De finesse van de stokvisser tegenover de expertise en het grotere actieradius van de karpercrack…

 

OOK ABONNEE WORDEN?

Als Beet-Rovers abonnee bespaar je niet alleen op de winkelprijs van een magazine, maar profiteer je ook nog eens van korting in de Beetshop. Bovendien ontvang je als nieuwe abonnee een super gaaf welkomstgeschenk. Kijk hier voor de huidige aanbiedingen.

Reageer op dit artikel

Afzender:
Bericht:

Reacties op dit artikel
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer