Deze maand in BEET

Toon volledig archief

nieuwsbeeld

Andere artikelen

Januari 2018
12-12-17
Juli 2017
20-06-17
Juni 2017
13-05-17
Mei 2017
15-04-17
Toon volledig archief

Juni 2017

Beleef Beet-Rovers juni

Het juni-nummer van Beet-Rovers ligt, vers van de pers, in de winkels! Vissen is naast vangen en het uitstippelen van een tactisch plannetje, natuurlijk vooral beleven. Een vangst, hoe groot of klein ook, blijft pas echt hangen door de beleving. Iedere vangst staat garant voor een mooi verhaal. En dat maakt vissen onder andere zo mooi.


Beleving is wat er toe doet!

Wij vonden het wel een leuk idee om een Vaderdagactie te organiseren. Dé kans om je vader met een unieke visdag te verrassen. Duco zag dit overduidelijk wel zitten. Zijn vader Bernd snapt niets van Duco zijn hobby, vissen. Duco vroeg ons dan ook of het niet mogelijk was om zijn vader met het visvirus te injecteren. Met die vraag was hij bij ons aan het goede adres. Wij schakelden Arjan Klop in en volgden de drie mannen aan de oevers van de Vossekuil. Daar blijkt Bernd een geboren sportvisser te zijn! Wie had dat gedacht?!


Of we erin geslaagd zijn om Bernd met het visvirus te besmetten? Dacht het wel!

Bekijk de video hier.

 

Marcel Boel is onlangs Wereldkampioen geworden met zijn team. Reden om eens in te zoomen op zijn visserij, hoe pakt een kampioen alles aan en ook wel interessant; waarom? Gijs Nederlof ging op pad met deze feedermaestro en legde alles op beeld en geluid vast!

Benieuwd naar de aanpak van deze kampioen? Lees dan zeker het juni-nummer even!

Bekijk de video met Marcel Boel hier.  

 

Als er iemand is die je met een missie op pad kunt sturen dan is het Luciën de Rade wel. Deze witvispro uit de stal van Matrix is voor niets of niemand bang. Dat blijkt maar weer eens als we hem een uitdagende missie voorschotelen: vang 20 kilo vis in het kanaal van Steenenhoek. Samen met Beetlezer Lars Kuijpers wordt geprobeerd om in totaal twintig kilo vis de kant op te hijsen!


Er wordt ontzettend veel vis gevangen, maar of het genoeg is voor die twintig kilo?

Bekijk de video met Luciën de Rade hier.  


Jan
van Schendel had het er al langer over; in de stad Breda zouden kanonnen van brasems te vangen zijn. Nu is het eindelijk zover en is hij voor zijn JVS cityfishing neergestreken in Breda. Een thuiswedstrijd voor Jan. En die brasems? Die speelden het spelletje meer dan leuk mee!

Het elastiek tikte zo nu en dan bijna de overkant van het riviertje aan, zo hard gingen die dikke brasems er vandoor!

Bekijk de video met Jan van Schendel hier.


In de gesloten tijd zijn er veel roofvissers die wanhopig op zoek zijn naar leuke alternatieven voor de door hun geliefde kunstaasvisserij. Vincent Tobe nam Roverslezers Igor van Noord en Tim Bergman een dagje mee
kajakvissen op het Oostvoornse Meer, op bot!


 Mokerharde aanbeten en felle drills, reken maar dat bot garant staat voor spektakel!

Bekijk de video hier.

Reageer op dit artikel

Afzender:
Bericht:

Reacties op dit artikel
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer