Karper Rovers Magazine Wetenschap in Beeld Historia Duiken Hart voor Dieren Ros Bloemen & Planten Tuinontwerp Fresh Landidee Mama


Camping IJsselstrand en Zwarte Schaar: ideaal voor watersporters en vissers

Camping IJsselstrand en Camping Het Zwarte Schaar liggen direct aan het water bij de afgesloten tak van de IJssel in Doesburg tussen de Veluwe en de Achterhoek. Hierdoor is het een ideale plek voor vissers en watersporters aangezien ze ook een jachthaven hebben en een mooi zandstrand.

Van koepeltent tot chalet met sauna

Op de campings kun je op verschillende manieren verblijven. Uiteraard hebben ze ‘normale’ kampeerplekken. Je hebt dan de keus uit direct aan het water of er wat verder vanaf. Je kunt ook kiezen voor een luxe plaats met privé-sanitair (je eigen WC en douche!). Daarnaast verhuren zij trekkershutten, mobilhomes en chalets, waarvan een aantal zelfs met sauna.

Voor jong en oud

Dankzij de vele faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, binnen- en buitenspeeltuin, manege, supermarkt en meerdere restaurants, zijn de campings uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie voor jong en oud. De nieuwste aanwinst is de LED-light bowlingbaan met de laatste nieuwtjes op bowlinggebied. Een unieke ervaring die je ECHT een keer moet proberen! Beide campings bieden veel faciliteiten tegen een zeer gunstig tarief. Tevens hebben zij de Achterhoekse gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Bezoek Hanze- en mosterstad Doesburg

Je zult je zeker vermaken op de campings, maar ook in de nabije omgeving is veel te zien en te beleven. Het mosterdstadje en tevens Hanzestad Doesburg ligt op drie kilometer afstand. Je bereikt deze mooie, oude stad via een fantastische fietsroute over de dijk. Doesburg is ‘driestrekenpunt’ en verbindt de Achterhoek, de Veluwe en de Liemers met elkaar. Beeldbepalend is de historische binnenstad die prachtig gerestaureerd is, Doesburg is verder bekend om de vestingwerken en uiteraard de mosterd. De binnenstad van Doesburg is een aantal keren gebruikt als filmdecor.

Water, natuur, kastelen en dieren dichtbij

Fiets je de andere richting kant op, dan kom je bij het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Hier kun je het pontje over de IJssel nemen om via de Veluwe weer terug te fietsen. Verder kun je genieten van het Achterhoekse kastelenlandschap in Vorden en omstreken. Wanneer je eens een echte dierentuin wilt bekijken, ga dan naar Burgers Zoo in Arnhem op slechts enkele kilometers afstand. Burgers is meer dan alleen een dierentuin en groot genoeg voor een hele dag uit!

Ga snel eens langs op Camping IJsselstrand of Camping Het Zwarte Schaar in Doesburg. Op de websites vind je nog veel meer informatie over verhuur, de diverse faciliteiten en activiteiten. Uiteraard kun je de gewenste informatie ook telefonisch opvragen. Voor meer informatie: www.ijsselstrand.nl of tel. +31 (0)313 – 472 797 en www.zwarteschaar.nl of +31 (0)313 – 473 128. Hopelijk tot snel!


Inloggen

E-mail adres:
Wachtwoord:
Klik hier om je in te schrijven


Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer