Karper Rovers Magazine Wetenschap in Beeld Historia Duiken Hart voor Dieren Ros Bloemen & Planten Tuinontwerp Fresh Landidee Mama


Themadag zalm en snoek

Aan de Möhnesee in Duitsland wordt op zaterdag 3 mei een informatiedag gehouden over het vliegvissen op zalm en snoek. Diverse bekende vliegvissers en vliegbinders geven hun medewerking aan deze dag.

Zo bindt Wolfgang Wache deze dag innovatieve snoekstreamers, Thies Reimers is als visgids actief op de Noorse rivier de Gaula en hij vertelt over het bevissen van deze rivier; daarnaast zal hij ook enkele succesvolle patronen voor de Gaula binden. André Scholz vist al meer dan 25 jaar op zalm en hij toont je alle ins en outs over het werpen met de tweehandige vliegenhengel. Jörg Schuft bindt zalmvliegen op diverse haaksoorten en tubeflies, vliegen die in de dagelijkse praktijk van het vliegvissen op zalm uitstekend ingezet kunnen worden. EFFA Master Instructeur Rudy van Duijnhoven bindt zijn succesvolle snoekstreamers, hij laat zien hoe ze geworpen kunnen worden met de vliegenhengel en daarnaast laat hij ook zien hoe je de bellyboot succesvol in kunt zetten.

De themadag zalm en snoek duurt van 9.00 tot 18.00 uur en wordt gehouden in en rond de vliegviszaak van Flyfishing Europe, Linkstrasse 27, 59519 Möhnesee, Duitsland. Website: www.flyfishingeurope.de.


Inloggen

E-mail adres:
Wachtwoord:
Klik hier om je in te schrijven


Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer