Vele prijzen te winnen op de Hengelsport- en Botenbeurs

Iets later dan vorig jaar wordt op 2, 3 & 4 december de Hengelsport- en Botenbeurs georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Inmiddels is dit event uitgegroeid tot de meest toonaangevende hengelsportbeurs in de Benelux. Ook nu weer zal het garant staan voor een supergezellige happening met tal van activiteiten, maar met het verschil dat er achter de schermen heel druk gewerkt wordt aan een nog mooiere, grotere, betere Hengelsport- en Botenbeurs!

Nieuwsgierig naar wat er allemaal komen gaat? Uiteraard wordt nog niet alles prijsgegeven, maar de organisatie wil natuurlijk de bezoekers in de watten leggen. Geloof maar dat dat gaat gebeuren, met onder andere één keer per dag een shoptegoed van € 250,-, dat onder alle bezoekers wordt verloot.

Daarnaast worden er per dag twintig tot de nok toe gevulde goodiebags t.w.v. € 75,- weggeven. Een mooie kers op de taart tijdens deze Hengelsportbeurs der beurzen, nietwaar?!

Last but not least: een geheel verzorgde visreis voor vier personen t.w.v. € 3.000,-, beschikbaar gesteld door Cordes Travel! Deze waanzinnige prijs wordt verloot onder diegenen die op www.hengelsportbeurzen.nl hun entreebewijs bestellen. Overigens wordt er drie euro bespaard met een online entreebewijs.

Natuurlijk is dit lang nog niet alles en zullen we druppelsgewijs meer nieuws laten horen! Total Madness, Quiz, Best New Product; zomaar enkele kreten voor de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht 2016!

Mooier, groter, beter!

Facts:
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 2, 3 & 4 december 2016
Geopend: Elke dag van 10:00 t/m 17:00 uur
Website: www.hengelsportbeurzen.nl
Ruim 160 internationale hengelsportbedrijven en 20.000 m² beursoppervlak.Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer