Beurs boot Düsseldorf onder nieuw management

Goetz-Ulf Jungmichel, die sinds 2009 verantwoordelijk was voor de grootste en meest belangrijke watersportbeurs in de wereld, gaat eind februari de Messe Düsseldorf verlaten. Jungmichel gaat naar Hamburg waar hij Director General Secretary wordt bij de German Sailing Association. Zijn taken bij de Messe Düsseldorf zullen overgenomen worden door Petros Michelidakis die al een aantal jaren actief is voor de Messe Düsseldorf, waarbij hij verantwoordelijk was voor de contacten in Griekenland.  

Foto: Goetz-Ulf Jungmichel (r) tijdens de persmeeting op dinsdag 24 november in Amsterdam.

Over boot Düsseldorf
boot Düsseldorf – 's werelds grootste watersporttentoonstelling – is ieder jaar weer in januari hét ontmoetingspunt voor de gehele branche. Circa 1.700 exposanten uit meer dan 60 landen zullen hier van 23 tot en met 31 januari 2016 wederom hun interessante primeurs, bijzondere doorontwikkelingen en maritieme uitrusting presenteren. Aldus is de complete wereldmarkt in Düsseldorf aanwezig en kan er gedurende negen dagen in zeventien beurshallen een spannende ontdekkingsreis door de wereld van de watersport gemaakt worden.

 

De tentoonstelling is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten a € 16,-- kunnen vanaf half november op www.boot.de online besteld worden en thuis geprint worden. De toegangskaarten geven op de dag van het beursbezoek recht op gratis reizen van en naar de beurs met het openbaar vervoer van de regionale VRR in prijsklasse D, regio Zuid.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer