Fortis Eyewear introduceert de Switch Wraps

Nieuwe producten te zien op Carp Zwolle 2015.

We zijn er allemaal schuldig aan om teveel spullen mee te nemen tijdens het vissen, het is niet ideaal om twee paar zonnebrillen bij je te hebben voor de verschillende weersomstandigheden. Want in de volle zon of met zwaarbewolkt weer heb je nu eenmaal andere lenzen nodig.


Fortis Eyewear kreeg regelmatig vraag naar een zonnebril met verwisselbare lenzen, welke goed werken totdat je één van de onderdelen verliest en je vervolgens niets meer aan de bril hebt. Fortis heeft de ideale oplossing gevonden in de vorm van meekleurende lenzen. Deze photochromic lenzen zullen dit voorjaar leverbaar zijn in de immens populaire Wraps. Bij het gebruik maken van de zgn. Switch Technology kleuren de lenzen bij meer UV/zonlicht naar donkerbruin (Categorie 3) en zodra de lichtintensiteit minder wordt kleurt de lens terug naar ambergeel (Category 2).

Door deze nieuwe technologie kun je dus één en dezelfde zonnebril dragen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, ongeacht het bewolkt of zonnig helder weer is. De Switch Wraps past zich aan naar gelang de omstandigheden en geeft je dus altijd het optimale zicht!


De prijswinnende Wraps (beste in een test in de mei-editie van Carpology Magazine) hebben een ultiem pascomfort en door de ronde vorm een volledige bescherming tegen ongewenst zijlicht. Bovendien zorgen de ventilatiegaatjes bovenop het frame voor een sterke vermindering van het beslaan van de lenzen.

De Switch Wraps zijn vanaf voorjaar 2015 verkrijgbaar bij je Fortis dealer en hebben een adviesprijs van € 49,99.

Website: www.wildcatch.nl

Carp Zwolle 2015 wordt gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 februari 2015 in de IJsselhallen in Zwolle; adres: Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle. Voor nadere informatie over de openingstijden, toegangsprijzen en speciale acties: www.carpzwolle.nl.
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer