Vanaf 25 februari ontvangen alle leden van de SNB weer de volgende editie van het prachtige magazine Snoekerijen. Dit keer nummer 129 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

Mede met het oog op de weer naderende gesloten tijd voor vis- en aassoorten lees je in dit nummer bijdragen over o.a. het ouderwetse ‘baarspeuteren’. Een visserij die je vooral nog in Noord Holland ziet. Leuke sfeer en misschien wel iets voor jou om de komende tijd op te pakken. Daarnaast een bijdrage over het vissen op grote winde in het voorjaar door Thomas Knijnenburg.

Heb je een visboot en wil je met behulp van je dieptemeter en bijbehorende software zelf je dieptekaarten gaan maken? Lees dan deze Snoekerijen. Niet in ingewikkelde taal met veel technische details. Nee, dit artikel is voor iedereen prima te volgen. Nu we het toch over je visboot hebben: het onderhoud van je boot schiet er nog wel eens bij in. In deze editie lees je een bijdrage over hoe je de boot goed schoon houdt. Ook weer echt een klusje voor de gesloten tijd.

Uiteraard vind je in Snoekerijen ook weer het nieuws uit de vereniging zoals verslagen van Praktijk visdagen, Regio activiteiten etc. Maar ook de vaste rubrieken zoals weer een mooie ‘Grootformaat’ of de Visgidsenactie ontbreken niet.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl.