Vers van de pers wordt zojuist bekendgemaakt dat de beroemde beurs Boot Düsseldorf definitief wordt afgeblazen voor dit jaar en naar 2022 wordt doorgeschoven. Ondanks inspanningen om de beurs onder strenge coronaregels in april 2021 te houden, heeft de organisatie dit moeten besluiten.

Verschoven naar januari 2022…

 

Düsseldorf

Het is een traditie die jaarlijks tienduizenden internationale bezoekers naar de Messe in Düsseldorf trekt waar een groot aantal enorme beurshallen worden ingeruimd met honderden standhouders en een uitstalling van enorme boten, buitenboordmotoren en alles wat met watersport te maken heeft.

 

De beurs was altijd goed voor veel wereldprimeurs en talloze noviteiten…

 

Niet voorspelbaar

Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf, maakt nu bekend dat de beurs voor 2021 niet haalbaar is. De data voor volgende jaar zijn nu wel vastgesteld: deze vallen op 22 t/m 30 januari 2022. “Het hoge aantal besmettingen met het coronavirus en het feit dat het einde van de lockdown en de crisis niet goed voorspelbaar is, heeft tot dit besluit geleid. Onze prioriteit betreft de gezondheid van de deelnemers en bezoekers, vandaar ons vroege besluit om ook de plannen voor een april-beurs nu al te cancellen,” Aldus een teleurgestelde Diener, die aangeeft dat de organisatie zich nu geheel focust op de 2022 editie.

Klik hier om het hele persbericht te lezen.

 

 Hengelsport- en kookdemonstraties…