Zie jij bij het vissen met pellets of mini-boilies op de hair door de bomen het bos niet meer qua haakkeuze? Middy heeft met vier specialistische haken in de KM-serie een antwoord voor je op de commercials of het buitenwater. De ‘KM’ staat voor de Ken Middleton, de stichter van het merk Middy dat nog steeds een trots familiebedrijf is in Engeland…

De nieuwe KM-range bestaat uit de KM-1, de KM-2, KM-3 en KM-4, elk met zijn eigen karakteristieken. 

Zonder weerhaak

De KM-1 is een sterke Hi-Carbon haak met oogje maar zonder weerhaak. Je kunt hem knopen met een ‘knotless knot’, maar ook gewoon zonder hair. Komt net als de andere drie uitvoeringen per 10 in een zakje, en in de maten 8 tot 20.

De KM-2 is een sterke weerhaakloze haak met een gebogen oogje, waarmee je prima hair-montages kunt knopen die rechtlijnig op de lijn staan. In de maten 10 tot 18.

Extreme & Spade end

De KM-3 is een ‘carp extreme’ haak met een geboden oogje en weerhaakloos. Dat extreme zit hem in de extra kwaliteit draad. Deze haak zal nooit uitbuigen op een grote vis. Verschijnt in de maten 10, 12, 14, 16 en 18.

De KM-4 tenslotte is zonder oog maar met ‘spade end’. Hij is van een extra sterke kwaliteit ‘110 hi-carbon’ draad met – net als veel andere Middy haken – een geïmpregneerde teflon coating met een doffe finish. Hij verschijnt in de maten 10 tot 20.

Middy wordt verdeeld door T.Y.T. Fishing.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken over de vier nieuwe haken.