Met de Fenwick hengels uit de winkel van Hengelsport Wesdijk heb je iets bijzonders in handen. Dit roemruchte merk heeft schitterende roofvishengels waarvan Wesdijk er een aantal op voorraad heeft, maar ook in een voordelige set aanbiedt voor de visserij waar jouw voorkeur naar uitgaat…

Met een Fenwick heb je iets bijzonders in handen.

Jiggen, in combinatie met een Cinnetic hengel met gevlochten lijn…

 

Meteen aan de slag

Met het mooie weer wil je niets liever dan mooie vissen vangen. Met een samengestelde set voor bijvoorbeeld het vissen met pluggen, met shads of jerkbaits kun je meteen aan de slag en hoef jij je geen zorgen te maken of de hengel/molen/lijncombinatie wel de juiste is.

Kwaliteits hengels, ook in combi met een echte Okuma Ceymar molen…

 

Voordelige sets

Zo biedt de Fenwick jigset een 259 cm lange jighengel (7-35 gram)  met een Cinnetic CRB4 molen, inclusief gevlochten lijn op de molen. Klik hier voor meer info.

Deze hengel is er ook in combinatie met een Okuma Ceymar molen als jigset: klik hier. Maar ook als een twitchbait-set met Okuma Scorpio molen: klikkerdeklik.

 

De fraaie Fenwick HMG Crank Spin…

 

Tip

Heb je liever een keuze uit de losse Fenwick hengels, kijk dan even hier.

Tip? De Fenwick HMG Crank Spin is een fraaie klassieke spinhengel voor het vissen met licht kunstaas zoals pluggen, spinnerbaits en shads. Deze is uitgerust met foam split handle en Fuji ogen in verkrijgbaar vier lengtes. Klik hier voor meer info.

En je weet het: boven een bepaald besteed bedrag maak je altijd kans op een mooi cadeautje.